Ubisoft prozradil datum vydání nového Assassin's Creed i Star Wars
i Zdroj: Ubisoft
Gaming Článek Ubisoft prozradil datum vydání nového Assassin's Creed i Star Wars

Ubisoft prozradil datum vydání nového Assassin's Creed i Star Wars

Josef Ventrča

Josef Ventrča

9. 2. 2024 13:16

Ubisoft přiblížil, kdy fanoušci mohou očekávat další díl ze série Assassin's Creed. Nedávné spekulace se však přímo nepotvrdily. Rovněž se mluvilo i o očekávaném Star Wars Outlaws.

Reklama

Ubisoft v nové finanční zprávě potvrdil období, ve kterém mají vyjít hry Assassin's Creed: Codename Red a Star Wars Outlaws. „Těšíme se na velmi slibnou nabídku her pro fiskální rok včetně blížícího se vydání hry Star Wars Outlaws v roce 2024,“ uvedl ve zprávě generální ředitel společnosti Ubisoft Yves Guillemot.

Do předaleké galaxie se hráči tedy vydají ještě letos, a podle zprávy by to mohlo být dřív, než se původně plánovalo. Server Insider Gaming připomněl, že v lednu byl na blogu společnosti Disney příspěvek, který poukazoval na termín vydání někdy koncem roku 2024. Guillemot si od hry slibuje, že se stane významným milníkem v průmyslu. Zejména si pochvaluje otevřenost světa, což je dle něj v případě zpracování Star Wars unikátní.

Assassin's Creed, který zatím nemá přesný název, pouze je známý pod svým projektovým označením Red, by měl být vydaný během fiskálního roku 2025. To znamená, že okno pro uvedení na trh je možné až do března příštího roku. Bližší informace bychom se však měli dozvědět v květnu, jelikož Ubisoft plánuje uvést další detaily ohledně plánu v nadcházejícím období. 

Zda se potvrdí spekulace influencerky BunnyTheVillain, která tvrdila, že Assassin's Creed z feudálního Japonska bude odhalen v květnu a jeho vydání má následovat v listopadu letošního roku, je zatím nejasné. Ovšem jistou souvislost v tom lze spatřit. Podle Guillemota však tvůrci počítají s tím, že se o hru budou několik let starat a má dostat i rozšíření a další blíže nespecifikované prvky.

Ubisoft brzy ukáže záběry nového Assassin's Creed
i Zdroj: Ubisoft

Ubisoft brzy ukáže záběry nového Assassin's Creed

Další díl série Assassin's Creed má vyjít již letos. Podle zasvěcené influencerky společnost Ubisoft ukáže záběry na jaře,…

31. 1. 2024 07:00

Guillemot dále oznámil, že Ubisoft nyní zcela přechází na vývoj her pro next-gen konzole. Znamená to tak, že nové tituly budou dostupné už pouze pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series. Samozřejmě nadále je lze sehnat i pro počítače. Šéf Ubisoftu taky prozradil, na jakých technologických vylepšeních jeho týmy pracují. Mezi zmíněné vymoženosti patří dynamičtější herní světy, propracovanější opotřebovávání oblečení či výbavy hrdinů i větší důraz na realismus.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama