Vývojáři hry Suicide Squad darovali hráčům peníze
i Zdroj: Rocksteady
Gaming Suicide Squad: Kill the Justice League Článek Vývojáři hry Suicide Squad darovali hráčům peníze

Vývojáři hry Suicide Squad darovali hráčům peníze

Josef Ventrča

Josef Ventrča

31. 1. 2024 14:15

Studio Rocksteady si žehlí reputaci u hráčů titulu Suicide Squad: Kill the Justice League. Majitelům vyšších edicí s předběžným přístupem jako omluvu za problémy darovalo herní měnu.

Reklama

Společnosti Warner Bros. a Rocksteady darovaly hráčům Suicide Squad: Kill the Justice League v rámci předběžného přístupu dvacet dolarů v herní měně. Učinily tak poté, co titul byl kvůli zásadnímu problému po nějakou dobu mimo provoz.

Suicide Squad běží v předběžném přístupu. Hráči hlásí kuriózní problém
i Zdroj: Rocksteady

Suicide Squad běží v předběžném přístupu. Hráči hlásí kuriózní problém

Akční novinka Suicide Squad: Kill the Justice League je v provozu pro všechny uživatele, kteří si zakoupili dražší verzi…

30. 1. 2024 06:30

Vývojáři podle serveru VGC v zaslané zprávě majitelům Deluxe edice poděkovali, že se stali prvními hráči titulu, a zároveň se omluvili za způsobené potíže. „Rádi bychom vám za vaši trpělivost vyjádřili vděčnost speciálním dárkem v podobě 2 000 LuthorCoinů,“ uvedli tvůrci. Jedná se o in-game měnu, jejíž obnos je ekvivalentem v přepočtu zhruba 460 korun. Hráči pak tuto měnu mohou použít na nákup skinů.

Celá situace vznikla kvůli zcela nečekanému problému, který ale zásadně ovlivnil herní zážitek. Uživatelé, kteří si zakoupili dražší vyšší edice hry, aby si ji mohli vyzkoušet už o 72 hodin před oficiálním vydáním, totiž po spuštění zjistili, že kvůli bugu mají celý příběh hotový. Vývojáři proto museli situaci neprodleně vyřešit, což si vyžádalo dočasné odstavení přístupu do hry. Výpadek podle VGC trval přes šest hodin, a ve středu 31. ledna následovala další hodinová údržba.

Titul Suicide Squad: Kill The Justice League se dlouho potýká s negativní kritikou. Ta sice začala už skrz více odkladů vydání, ale prohloubila se zejména po novinářské ukázce preview verze. Ačkoliv se vývojáři následně snažili vylepšit obraz hry i žádostí o zveřejnění zpětné vazby testerů z uzavřeného hraní, tak po předběžném zpřístupnění titulu před vydáním kritika neustala, ba naopak.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama