S1mple je zpět, překvapivě ale v zelené barvě Falcons
i Zdroj: S1mple || Photo credits: Adam Lakomy, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek S1mple je zpět, překvapivě ale v zelené barvě Falcons

S1mple je zpět, překvapivě ale v zelené barvě Falcons

Pavla Doušová

Pavla Doušová

19. 2. 2024 21:05

Po několikaměsíční pauze, která přišla velmi náhle ze strany Oleksandra "S1mple" Kostylieva se tato ukrajinská megahvězda vrací zpět na scénu, i když zřejmě pouze dočasně. Místo svých klasických barev NaVi na něm bude vidět zelená dresu Falcons.

Reklama

Falcons strávili necelé tři měsíce skládáním dokonalé sestavy, do které saúdská organizace dala neuvěřitelné množství peněz, času a úsilí. Tyto snahy se ale rozpadají hned na druhém eventu roku, v uzavřené kvalifikaci na historicky první CS2 Major. 

Mohammad “BOROS” Malhas, jediný hráč, který ve Falcons z původní sestavy zůstal, byl odsunut mimo hlavní sestavu. K tomu došlo po debaklu právě na kvalifikacích na PGL CS2 Major Copenhagen 2024, kde skončili na 12.-14. místě. Z toho vyplývá, že na Major se bohužel nově postavené mužstvo nepodívá.

Vedení Falcons se tak rozhodlo, že je čas na změnu a na pomoc s touto situací si přizvali Oleksandra “S1mple” Kostylieva. Ten je od NaVi vypůjčen prozatím na měsíc, aby Falcons měli kompletní sestavu na BLAST Premier Spring Showdown. 

Manažer Falcons prohlásil, že tento krok jim má dát flexibilitu na to, aby mohli utvořit permanentní rozhodnutí ohledně vlastní sestavy na další eventy tohoto roku. To vše zároveň s dobrou šancí na to dostat se dál, než pouze BLAST Showdown.

BOROS byl údajně z hlavní sestavy odebrán pro výkonnostní důvody, trenér Danny “zonic” Sørensen dříve také mluvil o nedostatku profesionalismu. 

Sám S1mple před odchodem na pauzu říkal, že bude zajímavé vidět, jaké nabídky mu přistanou, jestli čekal tuto nikdo neví. Jako diváci můžeme pouze čekat a sledovat, jak se jedné z největších legend této hry bude dařit v úplně jiném týmu s jinými lidmi, národnostmi a managementem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama