Silent Hill 2 a Metal Gear Solid 3 vyjdou letos
i Zdroj: Konami
Gaming Článek Silent Hill 2 a Metal Gear Solid 3 vyjdou letos

Silent Hill 2 a Metal Gear Solid 3 vyjdou letos

Monika Kočicová

Monika Kočicová

5. 1. 2024 17:15

Sony ve své zprávě potvrdilo, že remaky Silent Hill 2 a Metal Gear Solid 3: Snake Eater budou dostupné ještě v roce 2024. Mimo to představilo i další tituly, na které se majitelé konzolí PlayStation 5 mohou těšit.

Reklama

Společnost Sony potvrdila v blogovém příspěvku, že remaky Silent Hill 2 i Metal Gear Solid 3: Snake Eater vyjdou v roce 2024. Konkrétní data ale u uvedených her nejsou uvedená. Spekuluje se ale, že Silent Hill by mohl být dostupný ještě v prvním čtvrtletí.

Byl oznámen Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

Byl oznámen Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

Spekulace o remaku se potvrdily.

25. 5. 2023 00:43

„Všechny představené tituly mají letos naplánované vydání,“ upozornilo Sony na konci článku. „Termíny vydání nevydaných titulů se mohou měnit a mohou se lišit v závislosti na regionu. Aktuální informace si prosím ověřte u příslušného vydavatele,“ dodala. Není tedy směrodatné, že hry skutečně tento rok vyjdou, protože herní historie již několikrát ukázala, že se situace může změnit i na poslední chvíli a odklady bývají pak nevyhnutelné.

Silent Hill 2 Remake bude k dispozici jak na PlayStation 5, tak na PC. Metal Gear Solid 3: Snake Eater bude k dispozici na PlayStation 5, PC a Xbox Series X|S.

Kromě těchto dvou asi nejvíc očekávaných her letoška se v příspěvku objevily například i tituly Prince of Persia: The Lost Crown, Suicide Squad: Kill the Justice League, Stellar Blade, Dragon's Dogma 2 nebo Like  A Dragon: Infinite Wealth.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama