Remake Silent Hill 2 dostal rating v Koreji, možná vyjde brzy
i Zdroj: Konami
Gaming Silent Hill 2 (Remake) Článek Remake Silent Hill 2 dostal rating v Koreji, možná vyjde brzy

Remake Silent Hill 2 dostal rating v Koreji, možná vyjde brzy

Václav Brixí

Václav Brixí

10. 3. 2024 18:20

Podle dostupných informací dostal očekávaný remake The Silent Hill 2 ratingové hodnocení v Koreji. To by mohlo naznačovat, že se datum vydání pomalu blíží.

Reklama

Portál Gematsu zaměřující se na asijský trh přišel s informací, že korejská ratingová komise udělila hodnocení připravovanému remaku druhému dílu slavné série The Silent Hill. Ačkoliv samotný rating nesděluje nic převratného, přinejmenším jeho zveřejnění naznačuje, že by se blíže nespecifikované datum vydání mohlo blížit. Doposud je oficiálně potvrzeno pouze to, že se remaku dočkáme v průběhu tohoto kalendářního roku.

Na konci ledna jsme se v rámci akce State of Play dočkali nového traileru, který se soustředil především na soubojový systém připravovaného titulu. Nutno podotknout, že reakce na něj nebyly zrovna pozitivní. Na první pohled se hra zdála příliš akční, což se hráčům a fanouškům původního Silent Hillu moc nelíbilo. Totéž tvrdí i prezident studia Bloober Team, které za vývojem stojí. Žertoval mimo jiné o tom, že některé negativní komentáře pod trailerem psal on sám. 

Po odlehčení situace však uvedl skutečnosti na pravou míru a přiznal, že tento trailer nebyl ve skutečnosti jejich výtvorem a neměli k tomu moc, co říct. Veškerá propagace je prý v rukou producenta titulu, tedy Konami.

Ve vší vážnosti, my nejsme zodpovědní za marketingovou stránku. To je plně v kompetenci našeho partnera. Dozajista tento trailer neodráží ducha hry. […] Není to duch toho, čím hra byla dříve ani toho, co vytváříme teď. Snažíme se odrážet tu romantickou představu o hře, která debutovala před 22 lety. Myslíme si, že až hráči uvidí ten pravý gameplay, tu pravou hru, posoudí to celé úplně jinak.

The Silent Hill 2 Remake vyjde na PC a PlayStation 5. O konkrétním datu vydání a dalších informacích vás budeme i nadále informovat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama