Byla odhalena střílečka Son and Bone, ve které likvidujte dinosaury s brokovnicí
i Zdroj: TeamKill Media
Gaming Son and Bone Článek Byla odhalena střílečka Son and Bone, ve které likvidujte dinosaury s brokovnicí

Byla odhalena střílečka Son and Bone, ve které likvidujte dinosaury s brokovnicí

Monika Kočicová

Monika Kočicová

13. 1. 2024 14:45 1

Frenetická akce plná dinosaurů i ještěřích lidí, to bude střílečka Son and Bone. První trailer ukázal zběsilost celého díla.

Reklama

Společnost TeamKill Media, která stojí za loňskou hororovkou Quantum Error – podle Metacriticu jednou z nejhorších her – odhalila střílečku z pohledu první osoby Son and Bone, která bude exkluzivní pro konzole PlayStation 5. V nedávno odhalené první ukázce lze spatřit, že hráči budou čelit dinosaurům všeho druhu, ale i podivným ještěřím humanoidům. Podle všeho by hra měla vyjít ještě letos.

Indiana Jones má vyjít ještě letos
i Zdroj: Bethesda

Indiana Jones má vyjít ještě letos

Insideři tvrdí, že hra s Indiana Jonesem vyjde ještě v roce 2024. Nový trailer se má v polovině ledna ukázat během přenosu…

10. 1. 2024 10:00

„Když místní farmu v Patchworku napadne skupina notorických banditů, šerif Sam Judge se je vydá předat spravedlnosti všemi prostředky a zachránit rukojmí, které unesli,“ stojí v popisu videa na YouTube. „Na své cestě se však kvůli záhadným motivům těch, které pronásleduje, ocitne v jiném světě zaplaveném prehistorickými tvory a dinosaury a musí bojovat o život, aby se dostal zpět na zem.“ pokračuje popisek.

Doufejme, že tentokrát se vývojáři budou víc snažit, a vytvoří nezapomenutelný zážitek ve stylu legendárního Dooma, akorát jen místo démonů se budou kosit dinosauři.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama