Tvůrce Bran Skeldalu pracuje na nové hře
i Zdroj: Random Worlds
Gaming Článek Tvůrce Bran Skeldalu pracuje na nové hře

Tvůrce Bran Skeldalu pracuje na nové hře

Monika Kočicová

Monika Kočicová

12. 1. 2024 16:30

Jindřich Skeldal oznámil novou hru, na které momentálně pracuje. Strategie se bude odehrávat v období galských válek.

Reklama

Známý český vývojář Jindřich Skeldal, tvůrce RPG Brány Skeldalu z devadesátých let, na sociálních sítích odhalil svůj nový projekt. Tribe Nation bude roguelike real-time strategie odehrávající se v období galských válek. Vývojář prozradil, že na hře pracuje posledních šest měsíců.

Českou hru Bzzzt silně zasáhlo pirátství
i Zdroj: KO.DLL

Českou hru Bzzzt silně zasáhlo pirátství

Vývojář Karel Matějka bojuje s piráty. Ve východní Evropě, včetně České republiky, lidé ve velké míře stahují nelegální…

7. 1. 2024 16:30

V připravovaném titulu se hráči stanou náčelníky keltského kmene, se kterým budou vzdorovat protivníkům z Caesarova tažení a nepředvídatelným okolnostem na náhodně generovaných hexových bojištích. Součástí hratelnosti bude i výroba, vylepšování a zbrojení. Každá mapa nabídne odlišný zážitek, a zároveň bude nutné efektivně spravovat omezené zdroje a starat se o bojovníky.

Podle stránky hry na Steamu se uživatelé pokusí zabránit vyhlazení kmene. Rychlé bitvy zaberou pět až deset minut, přitom bude možné měnit formace i vybavení. Tvůrce myslí i na příběhové mise a osvojení druidských schopností.

Součástí hry Tribe Nation bude i česká lokalizace, což rozhodně potěší tuzemské hráče. Zatím není stanovené datum vydání, ale jisté je, že titul vyjde na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama