Zimní řežba v South Parku se blíží. Snow Day ukázal záběry z hraní
i Zdroj: THQ Nordic
Gaming South Park: SD Článek Zimní řežba v South Parku se blíží. Snow Day ukázal záběry z hraní

Zimní řežba v South Parku se blíží. Snow Day ukázal záběry z hraní

Monika Kočicová

Monika Kočicová

24. 11. 2023 16:15

V novém traileru akčního RPG South Park: Snow Day se poprvé ukazují záběry z hraní. Hráči mohou očekávat hodiny zábavy.

Reklama

Titul South Park: Snow Day se připomněl novou ukázkou zaměřenou na hratelnost. V krátkém videu se v několika střizích představily základní mechanismy, které fanoušci mohou vyzkoušet během zasněženého dobrodružství v ulicích coloradského městečka.

Známe detaily nových režimů The Last of Us Part II Remastered
i Zdroj: SIE

Známe detaily nových režimů The Last of Us Part II Remastered

Společnost Sony odhalila nové podrobnosti o nedávno oznámeném vylepšení hry The Last of Us Part II.

24. 11. 2023 14:50

Ze záběrů lze zjistit, že se hráči převtělí do role vlastní vytvořené postavy, aby se v pohledu z třetí osoby vrhli do plnění úkolů a výzev. Během průzkumu města a jeho okolí absolvují spoustu soubojů, při kterých jim přijdou vhod zbraně na blízku i dálku a speciální schopnosti, aby položili na záda různé druhy nepřátel i silné bossy. Odměnou jim kromě zkušeností budou i vybavení a kosmetické prvky pro vylepšování a úpravu své postavy.

Hra poprvé v rámci značky nabídne kooperativní možnost až pro tři uživatele, kteří se spolu pokusí zachránit svět stvořený fantazií dětí ze South Parku. Rovněž poprvé bude hra zpracovaná ve 3D.

Třetí díl herní série South Park vzniká pod vývojářským studiem Question a vydavatel je THQ Nordic. Jedná se tak o kompletní změnu v produkci, jelikož na předchozích dvou titulech –⁠ The Stick of Truth a The Fractured but Whole –⁠ pracoval úspěšný tým z Obsidian Entertainment pod hlavičkou Ubisoftu.

South Park: Snow Day má datum vydání stanovené na březen 2024 a bude dostupný pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S a Nintendo Switch za cenu 29,99 eur.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama