STYKO je dočasně zpět v hlavní sestavě Apeks, záměrem je Major
i Zdroj: https://twitter.com/apeksgg/status/1731383956988109142/photo/1
Esport CS 2 Článek STYKO je dočasně zpět v hlavní sestavě Apeks, záměrem je Major

STYKO je dočasně zpět v hlavní sestavě Apeks, záměrem je Major

Pavla Doušová

Pavla Doušová

27. 12. 2023 19:26

Martin "STYKO" Styk strávil mimo hlavní sestavu Apeks posledních několik měsíců, teď se vrací jako lístek Apeks na Major, zaplňuje tak místo Damjana "kyxsan" Stoilkovskiho, který opustil Apeks pro jiný evropský tým, Heroic.

Reklama

Martin “STYKO” Styk je součástí Apeks od ledna 2022 a v hlavní sestavě byl do října tohoto roku, kdy ho nahradil Ådne "⁠sense⁠" Fredriksen. Teď se vrací díky odchodu svého bývalého ruského spoluhráče Damjana “kyxsan” Stolikovskiho.

STYKO byl součástí jednoho z nejúspěšnějších momentů Apeks, kdy se na BLAST.tv Paris Major 2023 dostali až do semifinále. Od té doby se jejich sestava změnila, Justinas “jL” Lekavicius odešel do NaVi a kyxsan do Heroic. Aby se Apeks dostali do kvalifikací Major v Kodani, musí mít alespoň tři hráče z posledního Majoru. Tam přichází do hry STYKO, kterému proto prodloužili smlouvu.

Prodloužení smlouvy to je krátkodobé, pouze do dubna. Sám STYKO na svém YouTube kanále prohlásil, že jeho cílem je zúčastnit se a dohrát první CS2 Major a to mu organizace umožnila. Je také rád a těší se na další spolupráci s touto organizací, tréninku hodně času věnoval i v době, kdy nebyl součástí aktivní sestavy.

Na druhé straně vedení Apeks říká, že jsou rádi, že je STYKO znovu součástí jejich sestavy v přípravách na Major. Nemálo chvály padá taktéž na jeho profesionální přístup a zkušenosti.

Pod taktovkou dánského trenéra Torbjørn "⁠mithR⁠" Nyborga tak budou Apeks na nějakou dobu vypadat takto:

  • Joakin “jkaem” Myrbostad
  • Tim “nawwk”Jonasson
  • Aleksandar “CacaNito” Kjulukoski
  • Ådne "⁠sense⁠" Fredriksen
  • Martin “STYKO” Styk
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama