Fanoušci The Sims se dočkali oficiálního obchodu
i Zdroj: Electronic Arts
Zajímavosti Článek Fanoušci The Sims se dočkali oficiálního obchodu

Fanoušci The Sims se dočkali oficiálního obchodu

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

27. 11. 2023 16:00

Série her The Sims je s námi již od roku 2000 a za tu dobu si získala mnoho skalních fanoušků. Právě proto se společnosti Electronic Arts a Maxi odhodlaly otevřít oficiální obchod se zbožím inspirovaným hrou. První kolekce se vyprodala během jednoho dne.

Reklama

Oficiální obchod byl spuštěn 21. listopadu a ihned si získal mnoho nejen skalních fanoušků. První kolekce, která obsahovala různé připínáčky, sady samolepek, láhev, plyšového králíka a různé kousky oblečení, vše s ikonickou grafikou či potisky inspirovanými ze série The Sims her, se vyprodala během jednoho dne.

Přesto se však najdou fanoušci, kteří si stěžují na příliš vysoké ceny a doufají v různé slevy. Špendlíky si pořídíte například za 12 dolarů (přibližně 290 korun), ale mikina nebo tepláky vás vyjdou až na 60 dolarů (přibližně 1 340 korun).

Stížnosti se objevují i v souvislosti s příliš malou nabídkou ať už samotných produktů a nebo jejich různých variant. Uvidíme tedy, zda se společnosti rozhodnou vyhovět svým fanouškům ať už s rozšířením kolekce nebo s výškou cen.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama