Tom Clancy's The Division 3 je ve vývoji
i Zdroj: Ubisoft
Gaming The Division 3 Článek Tom Clancy's The Division 3 je ve vývoji

Tom Clancy's The Division 3 je ve vývoji

Josef Ventrča

Josef Ventrča

22. 9. 2023 09:45

Ubisoft připravuje další díl populární akční série.

Reklama

Společnost Ubisoft při jmenování Julianna Gerightyho výkonným producentem značky Tom Clancy's The Division zároveň potvrdila, že třetí díl z akční kooperativní série je již ve výrobě. Gerighty již předtím pracoval na The Division 2. Jeho návrat se plánuje poté, co se dokončí vývoj Star Wars Outlaws, u kterého zatím působí jako kreativní ředitel.

Star Wars Outlaws ukázalo působivé záběry z hraní

Star Wars Outlaws ukázalo působivé záběry z hraní

Novinka od Ubisoftu vypadá nadějně.

12. 6. 2023 21:30

„Svou tvorbu zaměří na Tom Clancy's The Division 3, ale i další projekty zasazené do tohoto postapokalyptického univerza, mezi které se řadí mobilní titul The Division Resurgence a akční survival střílečka The Division Heartland,“ napsala firma v oficiálním prohlášení. Gerightyho hlavním cílem bude vybudování týmu pro The Division 3, který konkrétně vyvíjí studio Massive Entertainment. Dále má taky zajistit, že The Division 2 bude mít stále dobrou podporu vývojářů.

Jeho dalším úkolem bude i upevnění identity značky na trhu. „Máme sice více než 40 milionů hráčů, ale franšíza je teprve na začátku,“ uvedl Gerighty a dodal, že před tvůrci i hráči stojí mnoho neuvěřitelných příběhů a míst k prozkoumání.

K potvrzení však nepadly žádné další detaily, které by mohly potěšit fanoušky série The Division. Přesto je pravděpodobné, že vydání hry lze očekávat za mnohem delší dobu, což by bylo úměrné k průměrnému času nutnému k dokončení AAA titulů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama