Trilogie GTA na Netflixu je skvělá, hodnotí hráči
i Zdroj: Rockstar Games
Gaming GTA: The Trilogy – The Definitive Edition Článek Trilogie GTA na Netflixu je skvělá, hodnotí hráči

Trilogie GTA na Netflixu je skvělá, hodnotí hráči

Monika Kočicová

Monika Kočicová

16. 12. 2023 14:50

Podle prvních hodnocení uživatelů se mobilní adaptace Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition povedla na jedničku. Hráči si chválí technické zpracování i hratelnost.

Reklama

Společnost Netflix pokračuje ve svém multimediálním rozšiřování a vylepšuje nabídku videoher na mobilních zařízeních. Od čtvrtka si v aplikaci je možné spustit Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition. A hráči si výsledek chválí. Dle prvních reakcí jsou uživatelé nadmíru spokojení s vylepšeným vizuálem, technickým stavem i stabilitou hry, a nádechem retra.

Pro počítačové či konzolové hráče se může jednat o překvapení, jelikož přepracovaná trilogie při svém vydání před dvěma lety byla propadákem, který fanoušky ve většině případech velmi zklamal. Zdá se však, že mobilní verze je na tom mnohem lépe a nejspíš si i zasloužila větší péči.

Pokud chcete vyzkoušet Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition na Netflixu, stačí si jej pouze předplatit. Poté si hru stáhnete přes mobilní aplikaci. Nespornou výhodou je, že titul je součástí předplatného, takže není nutné si připlácet.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama