Valorant se poprvé dočká nové zbraně
i Zdroj: Riot Games
Esport Valorant Článek Valorant se poprvé dočká nové zbraně

Valorant se poprvé dočká nové zbraně

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

27. 10. 2023 10:49

Riot Games s vývojem své FPS hry neotálí a nám tak pravidelně přináší menší úpravy, změny a především nové postavy, za které si můžeme Valorant zahrát. Od jeho počátku se však nestalo, že by byla přidána nová zbraň. Organizace Riot Games zatím nic oficiálně nepotvrdila, unikly však snímky naznačující, že právě to se dost možná stane.

Reklama

Na mnoha sociálních sítích začala před nedávnem kolovat informace o tom, že by měla být do FPS hry od Riot Games přidána nová zbraň. Informace pochází z leaku, kterého si někteří všimli v předváděcím videu pro nové skiny. To bylo ale po chvíli smazáno. 

Fanoušci však neotáleli a z čínského videa s novou kolekcí Valiant Hero pořídili screenshoty, které nyní kolují po internetu. 

V nákupním menu se objevila třetí odstřelovací puška. Podle screenshotu se nazývá Outlaw a bude stát 2.400 kreditů, takže bude dražší než Marshal, ale Operator stále zůstane nejdražší zbraní.

Do Valorantu tak pravděpodobně dorazí vůbec první nová zbraň od jeho počátků. Na to, co přesně Riot s novou puškou Outlaw zamýšlí si budeme muset ještě počkat, jelikož zatím nemáme více informací.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama