Valve na sociálních sítích naznačilo den vydání Counter-Strike 2
i Zdroj: Valve
Esport CS 2 Článek Valve na sociálních sítích naznačilo den vydání Counter-Strike 2

Valve na sociálních sítích naznačilo den vydání Counter-Strike 2

Martin Říha

Martin Říha

20. 9. 2023 21:45

Když jsme se poprvé dozvěděli o tom, že Counter-Strike 2 má vyjít v létě 2023, tak to okamžitě spustilo velkou vlnu spekulací a dohadů, kdy CS2 spatří světlo světa.

Reklama

Někteří optimisté věřili ve vydání během prvních letních měsíců. Většina však hledala nějaké symbolické datum jako bylo 11. výročí existence Counter-Strike: Global Offensive. Pragmatičtí hráči si mysleli, že Valve si dá na čas a hru vydá v poslední kalendářní den léta, tedy v sobotu 23. září 2023. Vše by ale nakonec mohlo být jinak!

Valve na svůj profil na sociální síti X (dříve Twitter) přidalo krátký příspěvek, kde se pouze krátce ptá hráčů: „Co děláte příští středu?“. Okamžitě se spustila velká vlna spekulací, že půjde o oficiální vydání pokračování této legendární herní série.

Ovšem, pokud se sen většiny fanoušků FPS her stane skutečností až v polovině příštího týdne, tak to znamená, že vývojáři nestihnou původní plán vydat hru v létě 2023. Nesmíme rovněž opomenout, co je napsáno na stejném účtu na X v popisku profilu: „The CS:GO killer—Counter-Strike 2“. Bude tento den také poslední pro CS:GO, nebo nás Valve pouze tahá za nos a oficiálního vydání se dočkáme, když to budeme nejméně čekat?

ANKETA: Kdy bude podle vás oficiální vydání Counter-Strike 2?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama