Vydání očekávaného Battalion 1944 provází technické problémy
Gaming Článek Vydání očekávaného Battalion 1944 provází technické problémy

Vydání očekávaného Battalion 1944 provází technické problémy

Filip Němeček

Filip Němeček

4. 2. 2018 17:35

„Remaster Call of Duty 2“ vyšel v rámci předběžného přístupu.

Reklama

Vydání očekávaného Battalion 1944 provází technické problémy

Na Battalion 1944 určitě řada fanoušků čeká už od roku 2016, kdy byla hra poprvé představena a někteří možná na podobnou hru čekají od dob legendárního Call of Duty 2. Právě druhý díl této série posloužil jako velká inspirace pro hru.

Battalion 1944 pár dnů zpět konečně vyšel – jako early access hra na Steamu. U předběžného přístupu jsou samozřejmě technické problémy dané, každopádně v případě Battalion 1944 se po vydání spousta hráčů vůbec nemohla připojit do žádné hry. Matchmaking nefungoval a připojování se k serverům přímo často znamenalo hlášku „Server Full“ poté, co jste se už několik desítek sekund připojovali nebo pády hry. Na samotné zapnutí hry si počkáte klidně i několik minut.

Vydání očekávaného Battalion 1944 provází technické problémy

Následkem problémů hra dostala od hráčů řadu negativních Steam recenzí a její celkové skóre je aktuálně „Mixed“. Studio už vydalo pár aktualizací, které mají problémy řešit a situace se zlepšuje. Šéf vývoje hry se za celou situaci omluvil ve videu. Hlavním problémem byl (a možná stále je) nedostatek serverů. Studio nepočítalo s takovým zájmem o hru a nechtělo zbytečně platit za servery. Celé věci nepomáhá, že vývojáři už stihli do hry přidat loot boxy, které sice obsahují pouze kosmetické předměty, ale můžete je vesele kupovat za peníze.

Battalion 1944 bude samozřejmě dále dostávat aktualizace a můžeme čekat, že v budoucnu bude fungovat dobře. Stejně tak je hra v plánu na Xbox One a PlayStation 4. Aktuálně bychom doporučili spíše počkat, pokud opravdu nemáte pevné nervy a velkou chuť na WW2 střílečku ve stylu Call of Duty. Do 8. února hra stojí 13,5€ (asi 340 Kč) a poté cena vyroste na 15€. V případě nouze můžete využít Steam Refund pro vrácení peněz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama