RobDiesALot vytvořil hymnu BANGRAELUS 2 k druhému banu Agraela
i Zdroj: TWITCH: Agraelus
Zajímavosti Článek RobDiesALot vytvořil hymnu BANGRAELUS 2 k druhému banu Agraela

RobDiesALot vytvořil hymnu BANGRAELUS 2 k druhému banu Agraela

Jarmil Černý

Jarmil Černý

20. 12. 2023 15:36

Když největší český streamer obdrží ban na Twitchi, jde o velkou událost. Při příležitosti prvního banu vznikl song BANGRAELUS. Jeho pokračování nazvané Banděl Páně: Bangraelus PART 2 se opět zhostil streamer RobDiesALot.

Reklama

Když v roce obdržel Vojtěch Fišar alias Agraelus svůj první ban na platformě Twitch.tv byla z toho velká událost. I přes to, že ban netrval dlouho, vznikla k němu píseň nazvaná BANGRAELUS, kterou vytvořil Agraelův streamerský kolega RobDiesALot. Song, včetně hudby a textu, vytvořil společně se svým publikem během svého živého vysílání během toho, co si Agraelus užíval nevyžádané volno.

Píseň BANGRAELUS se stala obřím hitem, jen na YouTube má 1,3 milionu zhlédnutí. Další statisíce zhlédnutí posbírali různě upravené verze písničky a také making of video. Agraelus byl podruhé ve své kariéře zabanován 14. prosince, což bylo den před tím, než měl na svém kanále hostit charitativní přenos, který musel být následně přesunut na YouTube.

RobDiesALot opět využil příležitosti a pravděpodobně zavedl novou tradici. Připravil totiž novou verzi písně nazvanou Banděl Páně: Bangraelus PART 2. Na její tvorbě se opět živě podíleli fanoušci během živého vysílání.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama