Vývojáři chystaného Tomb Raider lákají na novou vizáž Lary Croft
i Zdroj: Crystal Dynamics
Gaming Tomb Raider Článek Vývojáři chystaného Tomb Raider lákají na novou vizáž Lary Croft

Vývojáři chystaného Tomb Raider lákají na novou vizáž Lary Croft

Václav Brixí

Václav Brixí

17. 2. 2024 06:00

Je to už téměř 6 let, co si hráči mohli užít poslední dobrodružství Lary Croft. Od té doby se nám dostalo jen minimum informací. Dlouhé čekání vývojáři ukončili a uvolnili ukázku nového designu.

Reklama

Přesně 14. února v den symbolických narozenin hlavní hrdinky nadělilo studio Crystal Dynamics hráčům ukázku pravděpodobného nového vzhledu slavné Lary Croft. Pro odhalení je potřeba vyřešit pouze jednoduchou hádanku a otevřít starobylou hrobku na oficiálních stránkách hry.  Ačkoliv jsme se v tento narozeninový den dočkali rovněž vydání remasterované verze všech třech dílů původní trilogie, na zbrusu nové dobrodružství se stále čeká.

Doposud nám bylo známo pouze to, že hru bude pohánět nový Unreal Engine 5 a hra bude vydávána ve spolupráci se společností Amazon Games.

Další Tomb Raider bude vydávat Amazon Games

Další Tomb Raider bude vydávat Amazon Games

Zároveň pomůže s vývojem.

18. 12. 2022 16:23

Pohled na novou vizáž hlavní hrdinky je tedy vítaným osvěžením a částečným uspokojením hladových fanoušků této série. Nutno podotknout, že se jedná o poměrně jiné pojetí Lary, než tomu bylo v doposud poslední survivor trilogii. Legendární archeoložka se vrací ke svému původnímu modrému tílku a hnědým šortkám, jak si ji pamatují hráči prvního dílu z roku 1996. Vrací se taktéž dvě ikonické pistole, kterými byla v původních dílech vybavena. A to i navzdory tomu, že v posledních letech se vyznačovala tato mladá dobrodružka především držením luku.

Nový design Lary Croft
i Zdroj: https://www.tombraider.com/
Nový design Lary Croft

Co se týče fyzického vzhledu postavy, vývojáři v Crystal Dynamics téměř dozajista využívali modelů z poslední rebootové survivor série, na kterých provedli pár zásadních změn, díky nimž Lara vypadá ostříleněji a zkušeněji. Na oficiálních stránkách se rovněž mohou hráči zaregistrovat a přidat se do takzvané Society of Raiders. Což by mohlo korespondovat s dříve probíranou fámou, že se v novém titulu Lara postaví do role vůdkyně mladé skupiny dobrodruhů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama