Vývojáři Starfieldu se pustili do vylepšení hry. Čekat můžeme i nový způsob cestování
i Zdroj: Bethesda
Gaming Starfield Článek Vývojáři Starfieldu se pustili do vylepšení hry. Čekat můžeme i nový způsob cestování

Vývojáři Starfieldu se pustili do vylepšení hry. Čekat můžeme i nový způsob cestování

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

14. 12. 2023 16:55

Po fiasku, které se v nedávných dnech odehrávalo v recenzích na platformě Steam, se studio Bethesda rozhodlo nechat hráče nahlédnout do probíhajících změn. Vývojáři prozradili některé nové funkce, na jejichž příchod se mohou fanoušci Starfieldu těšit.

Reklama

Rekordní čísla se nerovnají pozitivnímu hodnocení, jak se mohlo studio Bethesda samo přesvědčit. Vývojáři, kteří se v recenzích na Steamu pouštěli s hráči do křížku, schytali kritiku za to, že čas raději nevyužijí k vylepšení hry. Dnes už se můžeme podívat na pár změn, kterých bychom se měli příští rok ve Starfieldu dočkat. Patří mezi ně i nový způsob cestování.

Na Redditu se 11. prosince objevil komentář od vývojářů Starfieldu, kteří oznámili práci na patch notes, s jejichž příchodem by měly být opravené bugy, které hráče trápí už od září. Součástí jejich oznámení však byla také informace o tom, že mimo jiné plánují do hry přidat i množství nových funkcí, které si hráči přáli již od počátků hry.

Dočkáme se tak pravděpodobně upravených městských map, lepší podpory módů a zlepšení dalších funkcí, se kterými nebyla komunita spokojená. Hráče však samozřejmě nejvíce zaujalo oznámení o novém způsobu cestování, jehož podrobnosti si však vývojáři nechali pro sebe a fanouškům Starfieldu tak nezbývá nic než spekulovat.

Vývojáři také slibují pravidelné opravy a aktualizace přibližně každých šest měsíců a žádají hráče o zasílání dalších funkcí či problémů, které by si dle nich zasloužili úpravu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama