Vývojáři Starfieldu se na Steamu dohadují s nespokojenými hráči
i Zdroj: Bethesda Softworks
Gaming Starfield Článek Vývojáři Starfieldu se na Steamu dohadují s nespokojenými hráči

Vývojáři Starfieldu se na Steamu dohadují s nespokojenými hráči

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

30. 11. 2023 11:40

I přes ohromný start a rekordní čísla je hodnocení nejnovější hry od společnosti Bethesda velmi rozporuplné. Zdá se ale, že počet nespokojených hráčů převyšuje a ti se to nebojí dávat najevo. Na platformě Steam využívají možnost hru zrecenzovat. Tam na jejich kritiku vývojáři neustále reagují.

Reklama

Na platformě X (původně Twitter) se nedávno objevil příspěvek, kde uživatel JuiceHead upozornil na to, jak vývojáři Starfieldu reagují na kritiku, která se hře dostává ve formě recenzí na platformě Steam. I přes to, že jsou reakce na zpětnou vazbu hráčů v herním světě vítané, to, co předvádí vývojáři společnosti Bethesda, je prý „naprosto bizarní“.

Zdá se totiž, že jsou vždy připravení obhájit, proč je hra dobrá a že je způsob provedení správný.

V jedné reakci na kritiku obhajovali výtku, že jsou určité planety až nudně prázdné. Dle nich se totiž reální astronauti, kteří přistáli na také prázdný měsíc, nenudili. Kdyby zůstali jen u odpovědi, že si přejí vyvolat v hráčích pocit maličkosti, pravděpodobně by byla přijata úplně jinak. Toto porovnání skutečného zážitku s hrou však přijde komunitě naprosto absurdní.

Recenze Starfield: Hvězdné zklamání
i Zdroj: Bethesda Game Studios

Recenze Starfield: Hvězdné zklamání

17. 10. 2023 13:15

Kdy jste se naposledy dívali na jasnou noční oblohu plnou hvězd a měli jste ten zvláštní pocit, jaké to asi ve vesmíru je?…

Ještě horší je ale dle fanoušků skutečnost, že tyto odezvy vývojářů nejsou ani autentické. Kolikrát jsou jejich jednotlivé části pouze kopírované a vkládané z jedné reakce do druhé. A téměř vždy obsahují samostatný odstavec o tom, jak je hra zábavná. Všechny tyto části pak ne vždy správně navazují či dávají společně smysl a vznikají matoucí odpovědi.

Podle hráčů by společnost udělala mnohem lépe, kdyby čas strávený reagováním věnovala spíše opravám a vydávání nových aktualizací.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama