Zahrejte si zdarma horkou novinku s Crashem Bandicootem
i Zdroj: Activision
Hry zdarma Crash Team Rumble Článek Zahrejte si zdarma horkou novinku s Crashem Bandicootem

Zahrejte si zdarma horkou novinku s Crashem Bandicootem

Josef Ventrča

Josef Ventrča

9. 8. 2023 17:50

O víkendu si můžete bezplatně zahrát povedený multiplayerový titul Crash Team Rumble. Osloví zejména fanoušky platformovek s kompetitivní náturou.

Reklama

Multiplayerový akční titul Crash Team Rumble bude od 11. do 14. srpna zdarma. O bezplatném víkendu se zmínilo studio Toys for Bob, které za povedenou kompetitivní platformovkou stojí. Kromě toho ve svém blogovém příspěvku seznámilo stávající hráče s posledními aktualizacemi během probíhající první sezony, a rovněž padlo slovo i na chystanou druhou sezonu.

V pátek 11. srpna od 19 hodin mohou všichni zájemci či fanoušci Crashe nebo třeba Doktora Nea Cortexe naskákat do zábavné hříčky pro více hráčů, kde je cílem získat víc bodů, než má soupeřící tým. Není to však tak jednoduché, jelikož různé postavy mají jedinečné schopnosti, kterými mohou škodit soupeřům, případně pomáhat spoluhráčům. Bezplatná zkušební verze bude dostupná na konzolích Xbox i PlayStation, rozhodně plusem je, že hra podporuje i cross-play funkci.

Vydavatelská společnost Activision pak myslí i na nově příchozí hráče, kterým se třeba po vyzkoušení hra zalíbí a zakoupí si ji, jelikož všechny získané zkušenosti i předměty se přenesou do plné verze. Na PlayStationu Store platí navíc sleva do 17. srpna, a tak je možné si titul zakoupit od 560 Kč. Cena se pak liší dle vybrané verze.

Výprodej vizuálních novel. Vybrali jsme nejlepší hry za pár kaček
i Zdroj: Skybound Games

Výprodej vizuálních novel. Vybrali jsme nejlepší hry za pár kaček

Na Steamu lze nyní levně koupit jedny z nejlepších adventur na trhu.

8. 8. 2023 20:20
1

Od uvedení na trh byl Crash Team Rumble obohacen o novou mapu, speciální schopnost Sticky TNT a postavu Rippera, a získal časově omezený režim Zap Trap. Napříč médii si pak vysloužil vesměs nadprůměrná hodnocení, a na Metacritic má úctyhodné metaskóre s číslicí 67.

ANKETA: Vyzkoušíte bezplatnou verzi Crash Team Rumble?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama