EU LCS Summer 2017 - čtvrtfinále
Esport League of Legends Článek EU LCS Summer 2017 - čtvrtfinále

EU LCS Summer 2017 - čtvrtfinále

Vítek Levý

Vítek Levý

24. 8. 2017 11:17

Splyce potrápili ve čtvrtfinále G2, zato Misfits lehce porazili Unicorns of Love.

Reklama

EU LCS Summer 2017

Čtvrtfinále

Ve čtvrtfinále se mezi sebou střetli Unicorns of Love a Misfits a ve druhém souboji G2 se Splyce. Sobotní duel mezi UoL a Misfits byl velice rychlý, proběhly pouze 3 hry. To v neděli, v zápase mezi G2 a Splyce, bylo k vidění všech 5 her. A kdo nakonec postoupil do semifinále?

8. týden / 9. týden / 10. týden

Pravidla a soupisky týmů

EU LCS Summer 2017 - čtvrtfinále

Unicorns of Love

 

Misfits

EU LCS Summer 2017 - čtvrtfinále

0:3

EU LCS Summer 2017 - čtvrtfinále

Unicorns of Love měli možnost postoupit až do semifinále, ale H2K jim zkazili plány, a tak museli Unicorns projít čtvrtfinálem. Tam na ně čekali Misfits. Misfits začali dobře, když nabrali pár killů. Unicorns sice rychle pushovali, ale Misfits díky zabití barona získali převahu a potom co, marksman Misfits Hans Sama získal v teamfightu pentakill, dotáhli Misfits první hru do vítězného konce. Druhá hra byla podobná, Misfits získali převahu hned zezačátku a Unicorns of Love už se nedokázali dostat zpátky do hry. Třetí hru začali Misfits velice dobře, když v 7. minutě získali draka. Dále pak pokračovali jak v minulých hrách a opět vyhráli a postoupili do semifinále, kde narazí na Fnatic.


G2

 

Splyce

EU LCS Summer 2017 - čtvrtfinále

3:2

EU LCS Summer 2017 - čtvrtfinále

G2 v minulé sezóně naprosto dominovali, avšak v téhle sezóně to už bylo horší. Ve skupině A skončili na druhém místě za Fnatic, a proto si museli jít zahrát čtvrtfinále. Hned první hra byla velice vyhrocená a trvala 50 minut. Na začátku šli Splyce lehce do vedení, potom ale G2 obrátili a začali vyhrávat. Získali barona a dokázali zničit i inhibitor. Splyce se ale nedali a i oni získali barona. Všechno se rozhodlo v závěrečném teamfightu, který dokázali vyhrát Splyce, poté zničili i nepřátelský nexus. Porážka nakopla G2, kteří ve druhé hře předvedli neskutečný výkon a rychle vyhráli. O to se snažili Splyce ve třetí hře, když překvapili a rychle získali barona. G2 se ale nedali a díky získanému ACE obrátili hru a vyhráli. Ve čtvrté hře se dlouho nic moc nedělo. Splyce kolem 25. minuty zabili draka a barona a šli do vedení. G2 se to ještě snažili obrátit, když poté získali barona, ale už to nedokázali. Splyce srovnali na 2:2. A přišla poslední a nejzajímavější hra, která trvala 52 minut. Splyce se dostali do hry, když vyhráli teamfight, G2 ale rychle odpověděli získáním barona. G2 poté získali barona ještě jednou a po vyhraném teamfightu už dokázali zničit nexus a zajistit si postup do semifinále, kde narazí na H2K.


EU LCS Summer 2017 - čtvrtfinále

Stream můžete sledovat na našem webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama