TOP 10 podzimních slev na Steamu
Gaming Článek TOP 10 podzimních slev na Steamu

TOP 10 podzimních slev na Steamu

Jakub Osička

Jakub Osička

24. 11. 2017 13:22

Vybrali jsme pro vás deset zajímavých výhodných nabídek z aktuálně probíhající slevové akce na Steamu.

Reklama

Vybrali jsme pro vás slevy na Steamu, které si skutečně zaslouží zvláštní pozornost. Pokud se chystáte utratit nastřádané peníze ze svých steamových účtů, určitě zvažte nákup následujících titulů.

Deus Ex: Mankind Divided

Aktuální díl série Deus Ex z loňského srpna vás vezme na cyberpunkovou pouť do roku 2029. Titul asi není třeba příliš představovat, čeká Vás plížení, akce, souboje a futuristická Praha. Hlavně se ale v aktuální slevové akci dostává na historické minimum. Cena je sražena o 85 % na krásných 7,49 €. Deluxe edice vás bude stát 11,99 € a kompletní balíček Deus Ex kolekce 13,24 €. Neváhejte.

TOP 10 podzimních slev na Steamu

The Evil Within + The Evil Within 2

Ač se první díl hororového gore počinu dlouhou dobu držel ve slevách na hranici deseti euro, už v létě padl ještě níže a zakoupit jej i nyní můžete za krásných 4,99 €. Možná ještě zajímavější pro vás ale bude sleva na pokračování, které vyšlo teprve začátkem října a už teď spadlo s cenou o 50 % dolů. The Evil Within 2 může být váš za 29,99 €.

TOP 10 podzimních slev na Steamu

Hellblade: Senua's Sacrifice

V tomto případě nejde o příliš výraznou slevu, nicméně úžasná hra Hellblade stojí o 25 % míň a zakoupíte ji za solidních 22,49 €. Pokud vás náhodou tento atmosférický příběh s neuvěřitelně propracovaným audiem a nádherným vizuálem z prostředí severské mytologie minul, určitě si přečtěte moji recenzi, která vám titul podrobně představí.

TOP 10 podzimních slev na Steamu

Life is Strange + Life is Strange: Before The Storm

I tentokrát musím připomenout svou srdcovku Life Is Strange. Pokud toužíte po příběhu, který vás rozerve na kousky, určitě si minimálně původní díl zahrajte. Ve slevě jsou všechny epizody k zakoupení za pouhých 4,99 €. Dopřát si ale můžete i prequel Before The Storm, který se svému velkému bratrovi chce dorovnat. Zatím sice stále čekáme na poslední epizodu, ale děj je opět velmi povedený, přestože se na vývoji podílelo zcela jiné studio. Life is Strange: Before The Storm pořídítě s 30% slevou za 11,89 €.

TOP 10 podzimních slev na Steamu

Prey

Áčko od Bethesdy, které se dočkalo výhradně pozitivních ohlasů a obrovského nadšení hráčů v aktuálních slevách najdete též. Pokud jste zatím vesmírnou stanici Talos I na vlastní kůži nezakusili, teď je ten pravý čas. Perfektní sci-fi thriller si můžete zakoupit se slevou 50 % za hezkých 19,99 €.

TOP 10 podzimních slev na Steamu

Little Nightmares

Na první pohled drobná hříčka v temně hororovém atmosférickém hábitu si našla místo v srdcích mnoha hráčů. Máte-li rádi plošinovky v temném prostředí s atmosférou připomínající filmy Tima Burtona, Little Nightmares vás nadchne. Hra je nabízena s 50% slevou a stačit vám tak bude 9,99 €

TOP 10 podzimních slev na Steamu

Inside

Nebudeme odbíhat daleko. Od Little Nightmares je to jen kousek k plošinovce Inside, kterou mají na svědomí lidé z Playdead. Ano - tihle vývojáři vdechli život také úžasné černobílé skákačce Limbo a ani tentokrát nešlápli vedle. Inside je charakteristické zajímavým grafickým vizuálem, silnou atmosférou a zajímavými puzzly. I tady platí sleva 50 % a cena 9,99 €.

TOP 10 podzimních slev na Steamu

Just Cause 3

Přestože třetí díl Just Cause je mírně ocejchovaný negativními názory hráčů na optimalizaci a občasné chyby, dokáže nabídnout minimálně slušné vyblbnutí a spoustu akce ve velkém otevřeném světě. Auta, stíhačky, wingsuit... asi nenajdete nic, co by vám mohlo chybět. A to hlavní - hra šla s cenou dolů o 85 % a stojí jen 5,99 €.

TOP 10 podzimních slev na Steamu

H1Z1

Ani nevím, jestli polomrtvého krále battle-royale žánru zmiňovat, nicméně příběh za tímto titulem je zajímavý. V předávných dobách nám bylo do hlavy vštěpováno, že H1Z1 bude dostupno jako free-to-play hra. Najednou se ale vývojáři rozhodli, že bude možná lepší krávu podojit, jak to jen jde, a z jedné hry se staly dvě - každá navíc za 19,99 €. PUBG ovšem zasadilo tomuto titulu pořádnou ránu a uživatelská základna se zmenšuje. Na druhou stranu ale konečně hra spadla na slušných 5 €, takže vás případné vyzkoušení nebude stát zas tak moc. Případně můžete i mrknout na aktuální Humble Monthly nabídku, ve které je H1Z1 dostupné jako early-unlock.

TOP 10 podzimních slev na Steamu

Steam Link

Pokud byste si rádi hry ze své knihovny užili na pořádné obrazovce a televizi máte daleko od počítače, mohl by se vám hodit Steam Link. Zařízení umožňuje streamování z vašeho počítače po síti a zakoupit jej teď můžete za téměř směšných 5,49 €. Bohužel ale musíte připočíst náklady na poštovné, které mi Steam vyčíslil přibližně na necelých 10 €.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama