Přes Amazon Prime je možné zdarma získat Deathloop
i Zdroj: Bethesda
Hry zdarma Deathloop Článek Přes Amazon Prime je možné zdarma získat Deathloop

Přes Amazon Prime je možné zdarma získat Deathloop

Josef Ventrča

Josef Ventrča

2. 1. 2024 22:00

Všichni předplatitelé služby Amazon Prime mohou získat výbornou střílečku Deathloop. Po přidání do knihovny na Epic Games Store hra zůstane uživatelům navždy. Nabídka je ale časově omezená.

Reklama

Střílečka z pohledu první osoby Deathloop je pro všechny členy Amazon Prime zdarma k aktivaci. Hru si můžete stáhnout do 10. ledna. Navíc je nutné propojit aktivní účet v obchodě Epic Games Store, ale tuto možnost lze provést přímo před stahováním titulu. Výborným benefitem je, že Deathloop vám zůstane i poté, co předplatné ukončíte.

Jaké hry rozdal Epic Games Store v prosinci a na Vánoce 2023?
i Zdroj: Grunex.com za použití AI

Jaké hry rozdal Epic Games Store v prosinci a na Vánoce 2023?

Poslední roky doprovází trend velkých slevových akcí a rozdávání her zdarma na různých herních platformách jako je Steam,…

22. 12. 2023 18:40
1

Jedná se  o fantastický titul od studia Arkane, který v sobě snoubí zběsilost střílečky z pohledu první osoby s intrikami adventur ze staré školy. Jste uvězněni na ostrově v časové smyčce a musíte přijít na to, jak se dostat ven. Hra je plná promyšlených hádanek a souboje jsou uspokojivé, což od lidí, kteří stojí za Dishonored, není žádné překvapení.´

Členství Amazon Prime můžete vyzkoušet na 7 dní zdarma, poté platíte 79 korun měsíčně. Předplatné je však možné kdykoliv zrušit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama