Astralis jedou z Roobet Cupu domů na posledním místě. Trable v ráji?
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek Astralis jedou z Roobet Cupu domů na posledním místě. Trable v ráji?

Astralis jedou z Roobet Cupu domů na posledním místě. Trable v ráji?

Michael Douša

Michael Douša

29. 10. 2023 11:30

Astralis jsou v tuto chvíli paradoxně nejlépe vypadajícím dánským týmem - jejich oponenti v podobě Heroic jsou v tuhle chvíli prakticky v troskách a je to právě přičiněním gigantů Astralis. Ti totiž podle všeho Heroic chtěli uzmout Martina "stavn" Lunda a Jakoba "jabbi" Nygaarda. Zdá se ale, že to nedělá dobrotu ani v jejich vlastním týmu.

Reklama

První větší online turnaj na CS2 opravdu nejde cestou dánských týmů. Heroic před nástupem museli vyměnit tři hráče a Astralis zjevně nejsou úplně ve formě. Nejprve prohráli 0-2 proti polským 9INE, tentokrát zase doplatili na mezinárodní celek Apeks, čímž se řadí na chvost skupiny C a s turnajem se loučí na ostudném posledním místě. 

Nelze však úplně všechno přičítat přímo hráčům - hra v tuhle chvíli stále není na 100 % opravená a potýká se s problémy. Nicolai “device” Reedtz hned po hře na Twitter napsal, že z nového AWP má prostě divný pocit (ačkoliv se tedy jedná o poměrně doslovný a ne zcela charakter zachovávající překlad):

Astralis se tak loučí s Roobet Cupem i přes heroické výkony svého dlouholetého hráče. Je možné, že celé drama okolo přestupů Heroic a Astralis se na atmosféře týmu také podepsalo - přeci jen je těžké hrát úplně na 100 %, pakliže víte, že dva z pěti už v týmu za několik měsíců nebudou. A co když půjdete pod sekyru právě vy?

Každopádně mají Astralis teď nějakou chvíli na odpočinek a reflexi - za několik málo dní již začíná CS Asia Championships, kde se utkají s týmy jako jsou MOUZ, FaZe či ENCE, takže budou muset předvést o mnoho lepší formu, než právě teď na Roobet Cupu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama