Heroic i se třemi záskoky trumfovali na Roobet Cupu, Astralis propadli proti 9INE
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek Heroic i se třemi záskoky trumfovali na Roobet Cupu, Astralis propadli proti 9INE

Heroic i se třemi záskoky trumfovali na Roobet Cupu, Astralis propadli proti 9INE

Michael Douša

Michael Douša

27. 10. 2023 14:30

Zatímco se drama na dánské scéně víc a víc vyostřuje, na serveru to vypadá díky tomu ještě zajímavěji. Překvapivě se Heroic, kteří nejenže přišli o kapitána, ale také o dva mladé hráče, na rozjetém Roobet Cupu dočkali prvního příjemného vítězství, zatímco jejich dánští konkurenti v plné sestavě propadli proti Polákům. To se ale samozřejmě může zase rychle změnit.

Reklama

Neuvěřitelná situace, která se nyní jeví na profesionální CS2 scéně, má samozřejmě svůj dopad i na hrané zápasy. Týmy pomalu neví, proti komu nastoupí, nebo dokonce kdo s nimi bude hrát v sestavě - Heroic například museli kromě svého oficiálního člena do konce roku, Petera “dupreeh” Ramussena, využít také mladé síly z MOUZ NXT. I přesto, že tedy měli pouze 2 vlastní hráče a dupreeha, si ale proti ruským Aurora připsali vítězství 2-1. Těsné, ale přesto vítězství. 

Ve skupině C jsme se dočkali obdobně překvapivé podívané. Astralis, kterým drama v opozičních Heroic sice může dělat radost, ovšem minimálně dva hráči z jejich sestavy ví, že se s nimi už za 10 měsíců nepočítá, prohráli proti polským 9INE. Byl to slabší den pro Nicolaie “device” Reedtze a jeho týmové kolegy, proti Polákům nevyhráli jedinou mapu, zápas tak skončil 2:0 pro 9INE, a to 13-9 a 13-11. 

Roobet Cup tak začíná vypadat čím dál víc jako velmi bizarní podívaná, ačkoliv to ani v nejmenším není vina pořadatelů. Uvidíme, s čím se tohle online klání ještě vytasí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama