Veterán se vrací k dánským kořenům: Dupreeh přechází do Heroic. Zatím ale jen nakrátko
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex
Esport CS 2 Článek Veterán se vrací k dánským kořenům: Dupreeh přechází do Heroic. Zatím ale jen nakrátko

Veterán se vrací k dánským kořenům: Dupreeh přechází do Heroic. Zatím ale jen nakrátko

Michael Douša

Michael Douša

23. 10. 2023 18:30

Peter "dupreeh" Ramussen byl prakticky od svého pátého kariérního Major vítězství bez angažmá. Ačkoliv náznaky na sociálních sítích spojovaly dánského veterána s jeho původním hráčským domovem, s nímž si zažil svou největší slávu - týmem Astralis - nyní je oznámena spolupráce s jinou dánskou organizací. A to tou, která zrovna přišla o kapitána.

Reklama

Heroic jen několik týdnů zpátky oznámili, že s okamžitou platností v sestavě skončí jiný dánský veterán, a to Casper “cadiaN” Moller. Podle interních informací se jednalo o do jisté míry vzájemné rozhodnutí, které reagovalo na vnitřní rozpor v týmu. Zatímco kapitán cadiaN věřil, že je potřeba udělat nějaká obtížná personální rozhodnutí a pozměnit sestavu, ostatním hráčům se to nelíbilo a rozhodli se pro jiné personální rozhodnutí - konec cadiaNa. Ten je v posledních diskusích spojován s přestupem do Liquid, kde by pravděpodobně přebral vedení sestavy, údajně už dokonce prý s přestupem souhlasil. Smlouva ale ještě není hotová a mnoho se tak může změnit.

cadiaN a stavn | Heroic, PGL Major Stockholm
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex
cadiaN a stavn | Heroic, PGL Major Stockholm

Na jeho místo tak má přijít dupreeh. Není ještě jisté, v jaké pozici - dupreeh nemá zkušenosti ani jako kapitán, ani jako AWPer, přičemž o obojí Heroic odchodem cadiaNa přišli. Možná i proto dostal dánský šampion smlouvu pouze do konce roku 2023. Jeho prvním turnajem by měl být Roobet Cup, jaké jsou ale jeho možnosti po konci kalendářního roku, není jasné. I to se stalo terčem určité kritiky na sociálních sítích.

Sám dupreeh ovšem nezní zrovna zklamaně - nástup k Heroic bere jako možnost se předvést ještě před nadcházejícím Majorem, který proběhne v jeho domovské Kodani.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama