BetBoom venku z IEM Sydney, Complexity čeká odveta s G2!
i Zdroj: BetBoom na IEM Sydney 2023 || Copyright: Viola Schuldner, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek BetBoom venku z IEM Sydney, Complexity čeká odveta s G2!

BetBoom venku z IEM Sydney, Complexity čeká odveta s G2!

Pavla Doušová

Pavla Doušová

20. 10. 2023 16:21

První den play-off v australském Sydney přinesl ovoce, mimo jiné i pro americké Complexity, kteří v brzkých pátečních ranních hodinách bojovali proti ruskému mužstvu BetBoom, na jejichž soupisce se nachází například bývalý člen Cloud9, Vladislava "nafany" Gorshkova.

Reklama

Američtí Complexity, kteří se po prohře proti G2 museli prokousat několika zápasy, jen aby se dostali do play-off, stáli proti týmu, u kterého málokdo čekal, že se vůbec dostane takhle daleko. Tato dvě mužstva proti sobě stála historicky poprvé, hráči se ale v minulosti setkali už v předchozích týmech.

Zápas byl poměrně svižný a Complexity předvedli skvělý výkon. Američané si jako svou mapu do čtvrtfinálového zápasu vybrali Anubis, na kterém se jim za poslední měsíc vcelku daří. I zde se ukázalo, jak moc se na mapě cítí komfortně. Už od začátku nasadili zabijácké tempo. Rusové se dostali v každé polovině pouze ke třem bodům, zbytek si pro sebe ukořistila americká organizace.

Ancient byl zajímavější podívanou, když v prvním poločase BetBoom dokonce vedli o celé dva body. Bohužel se jim to nepodařilo uhájit, bojovali ale do poslední chvíle. Prodloužení jim uniklo o jedno jediné kolo.

Complexity si zajistili odvetu proti G2 v semifinále a jsou zase o krok blíž k historicky první trofeji v CS2. Nejlepším hráčem zápasu byl americký ostrostřelec Ricky “floppy” Kemery s krásnými 40 zabitími za hru a průměrným poškozením rovných 100 za kolo - průměrně tak měl za každé kolo jedno zabití.

Pro BetBoom toto znamená sice konec na IEM Sydney 2023, ale také obrovský úspěch s relativně novou sestavou, čímž se ukazuje, že si hráči dost možná dobře sedli a uvidíme více tohoto ruského mužstva na eventech.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama