Zamíří cadiaN do Liquid? "Nevěřte všemu, co čtete," píše dánský veterán
i Zdroj: Michael Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek Zamíří cadiaN do Liquid? "Nevěřte všemu, co čtete," píše dánský veterán

Zamíří cadiaN do Liquid? "Nevěřte všemu, co čtete," píše dánský veterán

Michael Douša

Michael Douša

21. 10. 2023 15:15

Zatímco insideři už otevřeně berou přechod Caspera "cadiaN" Mollera do Liquid jako hotovou věc, sám dánský sniper a dosavadní kapitán týmu Heroic s jakýmkoliv oficiálním vyjádřením otálí. Na spekulace zareagoval pouze krátkým Tweetem, který nic nepotvrzuje, ale také nic konkrétního nevyvrací...

Reklama

Tým Liquid byl podle mnoha vyjádření jednou z priorit pro dánského snipera. Jako jeho možný nový domov se od počátku rýsovaly hlavně dvě organizace - Liquid a Ninjas in Pyjamas. Zdroje blízké jak cadiaNovi tak Liquid několik dní nazpět už informovaly o tom, že právě tohle spojení by mělo být tím prioritním, žádné oficiální potvrzení ale nepřišlo.

Zamíří cadiaN do Liquid? "Nevěřte všemu, co čtete," píše dánský veterán

Photo credits: Adela Sznajder, ESL FACEIT Group

Nyní už ovšem insider Alexej “OverDrive” Birukov informoval o tom, že by mělo být prakticky hotovo - cadiaN má zamířit do Liquid, kde nahradí nikoliv Alekse “Rainwaker” Petrova na lavičce, nýbrž druhého nováčka v týmu, Roberta “Patsi” Isjanova. To samo o sobě vyvolává snad víc otazníků než pomyslných teček. 

Pakliže nepřijde vyjádření o návratu Rainwakera do sestavy nebo přechodu ještě jednoho hráče, Liquid budou mít v týmu tři bývalé kapitány a pouze dva střelce. Mareks “YEKINDAR” Galinskis držel otěže týmu do přechodu na CS2, po němž je přebral kouč Damian “daps” Steele, jenž na server nastoupil po vyřazení Rainwakera z hlavní sestavy. Příchodem cadiaNa by tak Liquid měli hned tři stratégy.

Další otázka pak vyvstává ohledně AWP situace - zůstane u sniperky Josh “oSee” Ohm, nebo bude hlavním sniperem cadiaN? Nic zatím není jasné. A cadiaNův tweet opravdu v ničem nepomáhá. “Nevěřte všemu, co čtete.” Na ověřené informace si tak zjevně budeme muset ještě počkat. Ať už to totiž dopadne jakkoliv, pro management Liquid to musí být pořádný bolehlav.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama