Batman: Arkham Knight je na Switchi v hrozném stavu
i Zdroj: Nintendo
Gaming Batman: Arkham Knight Článek Batman: Arkham Knight je na Switchi v hrozném stavu

Batman: Arkham Knight je na Switchi v hrozném stavu

Monika Kočicová

Monika Kočicová

6. 12. 2023 15:55

Konzole od Nintenda nebude zrovna nejlepším útočištěm pro Netopýřího muže. Experti po testech prohlásili, že port Arkham trilogie je naprostá katastrofa.

Reklama

Batman: Arkham Knight je sice již sedm let stará akční videohra, která tehdy vyšla na PC i konzolích PlayStation a Xbox, ale teprve až letos v prosinci se dostala na Nintendo Switch v rámci titulu Batman: Arkham Trilogy, jehož obsahem jsou i díly Arkham Asylum a Arkham City a všechna DLC. Jenže se ukázalo, že vývojáři by udělali líp, kdyby port nikdy nevydali. Přitom první srovnávací videa některých youtuberů se setkala s pozitivními reakcemi. Poté se na titul ale podívali experti z Digital Foundry a sdělili, jak se věci skutečně mají. „Je to naprostá katastrofa,“ řekl Oliver Mackenzie.

Jako Gotham Knights, ale lepší. Prozrazeny další informace o Wonder Woman
i Zdroj: Warner Bros. Studios

Jako Gotham Knights, ale lepší. Prozrazeny další informace o Wonder Woman

Opět se vyrojily nové detaily k chystanému akčnímu titulu společnosti Warner Bros. Studios. Po nedávném prohlášení, že…

28. 11. 2023 16:30

Podle něj je výkon hry na konzoli v hrozném stavu. Snímková frekvence se pohybuje maximálně mezi 20 až 25 fps, a přitom jsou velmi proměnlivé, což znamená, že sledování dění na obrazovce vypadá mnohem hůř, než by bylo možné za stabilní situace. „Největší propady lze vidět při jízdě s Batmobilem,“ uvedl Mackenzie ve videu. Dále sdělil, že se kvůli tomu setkal i s velmi špatným ovládáním. „I uzamčených 20 snímků za sekundu by působilo lépe než tohle,“ vysvětlil. Příčinou by podle něj mohly být streamovací procesy titulu.

Odborník na technické stavy videoher označil nejen Batman: Arkham Knight za zklamání. „V tuto chvíli musím označit trilogii za neúspěch,“ řekl. Problémy se snímkovou frekvencí, která negativně ovlivnila celý herní zážitek totiž zaznamenal i u dalších dvou dílů. „Je to příšerné,“ dodal Mackenzie.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama