Bude Spider-Man 2 hrou roku? Hodnocení tomu napovídají
i Zdroj: Insomniac Games
Gaming Marvel's Spider-Man 2 Článek Bude Spider-Man 2 hrou roku? Hodnocení tomu napovídají

Bude Spider-Man 2 hrou roku? Hodnocení tomu napovídají

Josef Ventrča

Josef Ventrča

17. 10. 2023 15:00

Novinka studia Insomniac Games sklidila u kritiků obrovský úspěch.

Reklama

V pondělí skončilo embargo na recenze akční hry Marvel's Spider-Man 2, která je exkluzivní pro systém PlayStation 5. Hodnocení po celém světě ukázala, že kritici titul velmi chválí, přičemž řada recenzentů jej označila za nejlepší hru o superhrdinech, jaká kdy vznikla.

Assassin's Creed: Mirage čeština je k dispozici zdarma ke stažení
i Zdroj: Ubisoft

Assassin's Creed: Mirage čeština je k dispozici zdarma ke stažení

České titulky do Assassin's Creed: Mirage pro PC jsou už nyní k dispozici ke stažení. Jak už to v dnešní době bývá, téměř…

5. 10. 2023 16:49

Aktuálně se hodnocení na webu Metacritic pohybuje na 91 bodech na základě 120 recenzí. Tím se Spider-Man 2 stal nejlépe hodnocenou hrou společnosti Insomniac Games. Tím přeskočil i své dva předchůdce, tedy Marvel's Spider-Man a spin-off Spider-Man: Miles Morales, kteří na stejném serveru mají hodnocení 87 a 85 bodů. Letošní pavoučí muži jsou lepší i než další velmi povedený kousek studia, a to Ratchet & Clank: Rift Apart z roku 2021, který si odnesl číslovku 88.

Kritici u druhého Spider-Mana vyzdvihují zejména výbornou hratelnost, skvěle zpracovaný otevřený svět a taky velmi poutavě napsaný příběh s množstvím známých kladných i záporných postav, kterým rozhodně vévodí Venom a Kraven.

Na základě hodnocení lze spekulovat, zda Marvel's Spider-Man 2 může v letošní silné konkurenci bojovat o ocenění hra roku. Hodnoceními se rozhodně zařadil mezi letošní nejlepší tituly.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama