„Counter-Strike 2 není připraven,“ hlásí profesionální hráči
i Zdroj: Valve
Esport CS 2 Článek „Counter-Strike 2 není připraven,“ hlásí profesionální hráči

„Counter-Strike 2 není připraven,“ hlásí profesionální hráči

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

25. 9. 2023 15:30

Přesto, že se blíží naznačený datum vydání nejnovějšího dílu série Counter-Strike her, váhají i samotní profíci tohoto titulu, zda je hra opravdu připravena na vydání. Uvádějí konkrétní problémy.

Reklama

Osmnáctá sezóna ESL Pro League poskytla možnost společné diskuze ohledně brzy očekávané hry Counter-Strike 2. Bohužel se nejedná pouze o pozitivní hodnocení. Někteří profesionálové mluví o problémech technických i herních, které se v betě objevují.

CS 2 Premier žebříčky se nadále nesou ve znamení zbytečnosti
i Zdroj: Csstats

CS 2 Premier žebříčky se nadále nesou ve znamení zbytečnosti

Counter-Strike 2 přinesl mimo jiné i speciální Premier žebříčky, ve kterých máte možnost se blýsknout před světem či přáteli…

27. 9. 2023 10:30

Kanadský hráč za Team Liquid, Keith „NAF“ Markovic, vyjádřil své obavy ohledně střelby a vzorů zpětného rázu. Přes to, že je střílení po malých dávkách stabilní, pokud jde o držení spouště, nepřipadá mu, že by takové střílení Valve správně nastavilo. Dokonce pocity přirovnal k Valorantu, kde je zpětný ráz zbraní, narozdíl od CS, náhodný.

David „n0rb3r7“ Daniyelyan, ruský profesionální hráč za tým Virtus Pro, rovnou prohlásil, že není CS 2 připraveno pro kompetitivní hraní a že je potřeba opravit opravdu spoustu věcí. Jedná se podle něj především o pohyb, zpoždění ve výbuchu granátů a o servery.

[It is] like you are carrying like a 200 kilogram bags on your back.

Woxic, vlastním jménem Özgür Eker, se s hráčem za Virtus Pro shoduje a podobně jako on kritizuje pohyb, který je dle něj v CS:GO mnohem plynulejší, zatímco v nejnovějším díle má pocit, že nese batoh vážící 200 kilogramů. Navíc se ještě vyjadřuje ke kouřovým granátům, které jsou nekonzistentní.

Aby ale nezazněla pouze kritika, hráč Ricky „floppy“ Kemery vyzdvihl pro něj veliké plus, kterým je celkové zkrácení hry. Při hraní do 15 vítězných kol se mu některé z nich zdály zbytečné a navíc byly tréninky kolikrát úmorně dlouhé. Odehrávají se totiž všechna kola a pokud se některý tým opozdil nemohli si hráči mezi jednotlivými skrimy udělat ani pauzu.

Víme, že si Valve bere všechna hodnocení k srdci a na CS 2 pracují i za pomoci komunity. Uvidíme, jak se tedy postaví k těmto výtkám, které přišly na poslední chvíli.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama