CS 2 Premier žebříčky se nadále nesou ve znamení zbytečnosti
i Zdroj: Csstats
Esport CS 2 Článek CS 2 Premier žebříčky se nadále nesou ve znamení zbytečnosti

CS 2 Premier žebříčky se nadále nesou ve znamení zbytečnosti

Martin Říha

Martin Říha

27. 9. 2023 10:30

Counter-Strike 2 přinesl mimo jiné i speciální Premier žebříčky, ve kterých máte možnost se blýsknout před světem či přáteli svými dovednostmi přímo ve hře. Ovšem nejedná se o nic nového z dílny Valve, protože podobný žebříček existuje i pro jejich druhou stěžejní loď, hru Dota 2. Vaše herní schopnosti jsou vyčíslené v jedno jediné číslo, elo, které má hodnotu v řádech několika tisíc bodů.

Reklama

Zatímco rank hráčů Doty je relevantní statistika, která pomohla nejednomu hráči nalézt cestu na profesionální scénu, tak Counter-Strike píše odlišný příběh. Celý žebříček je spíše pro smích, protože se na povrch pravidelně dostávají hráči, kteří jsou spjati se zneužíváním systému. Samotný hráč sice necheatuje, ale jeho spoluhráč ano a on díky tomu získává lepší umístění.

Tréninky na CS 2? Až do poslední chvíle ne, říká mladý střelec z BIG
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex

Tréninky na CS 2? Až do poslední chvíle ne, říká mladý střelec z BIG

Counter-Strike 2 je na spadnutí, a ačkoliv se pro běžného hráče zdá už prakticky volně dostupný, profesionální scénu v CS2…

26. 9. 2023 21:35

Celá kauza trvá již od zavedení systému a dále pokračuje. Navazuje tak na nepříznivou minulost, přítomnost a nejspíše i budoucnost herní série Counter-Strike, která neustále výrazně prohrává svůj boj proti hráčům, kteří používají nepovolené programy třetích stran.

První známý případ se týkal hráče RUSTIC, který se slunil na předních příčkách s neuvěřitelným 100 % poměrem výher ze stovek zápasů.

Dalším jménem je VeNoM 026 - FiRe - ftw, jenž doteď drží první příčku a minimálně 96 her odehrál v týmech s podvodníky, jejichž účty jsou již zablokované.

Nezbývá než doufat, že se situace s oficiálním vydáním hry zlepší a s tím i systém ranků, protože v současnosti má očividné mezery. Prozatím to však vypadá jako závod mezi Achillem a želvou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama