Esport CS 2 Článek Tréninky na CS 2? Až do poslední chvíle ne, říká mladý střelec z BIG

Tréninky na CS 2? Až do poslední chvíle ne, říká mladý střelec z BIG

Michael Douša

Michael Douša

26. 9. 2023 21:35

Counter-Strike 2 je na spadnutí, a ačkoliv se pro běžného hráče zdá už prakticky volně dostupný, profesionální scénu v CS2 ještě asi úplně neuvidíme. Nejenže není hra ještě úplně připravena po všech stránkách, ale i kdyby byla, organizátoři velkých turnajů se spíše přikloní k tomu, že se na CS2 přejde až s oficiálním vydáním.

Reklama

Je totiž jednoduché si představit, že i kdyby hra v Limited Betě vypadala prakticky jako stoprocentně hratelná, není jisté, že se náhle na turnaji neobjeví nějaký bug či nějaká skulina, která půjde využít. Přeci jen si vzpomeňme na drama, které způsobil světoznámý olofboost, který tehdy organizátorům pěkně zavařil, když hrozilo, že budou muset opakovat play-off zápas. 

A pokud na CS2 nepřechází ještě ani organizátoři turnajů, hráči nemají úplně jinou možnost, než zatím setrvat na CS:GO. To je cesta, kterou se vydává i německá organizace BIG, jak nám v exkluzivním rozhovoru osvětlil Elias „s1n“ Stein. „Ale všichni se na to těšíme, zvlášť nové mapy vypadají skvěle,“ neskrývá nadšení jedenadvacetiletý stratég. 

Jak to ale s jeho rolí v týmu vlastně je? Využívají BIG jeho kapitánské zkušenosti z BIG Academy týmu, nebo jede všechno ve starých kolejích? A jak se jim překonává jazyková bariéra s polským sniperem Mateuszem „mantuu“ Wilczewskim? To a více v exkluzivním rozhovoru.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama