ESL zjišťuje od týmů, zda chtějí dohrát EPL na CS 2
i Zdroj: S1mple || Photo credits: Adam Lakomy, ESL FACEIT Group
Esport CS:GO Článek ESL zjišťuje od týmů, zda chtějí dohrát EPL na CS 2

ESL zjišťuje od týmů, zda chtějí dohrát EPL na CS 2

Michael Douša

Michael Douša

26. 9. 2023 20:25

Ačkoliv podle některých není CS2 připraveno na profesionální scénu, ESL FACEIT Group nic neriskuje. Pakliže by týmy chtěly hrát na CS2, ESL je připraveno na tuhle platformu přejít - ve hře je přechod už na semifinále. Bude to ale tak jednoduché?

Reklama

Zatímco oficiální twitterový účet Counter-Strike změnil svůj banner na „Dawn of The Final Day,“ ESL nelení a vyptává se, zda to bude „Final Day“ CS:GO i na Maltě, kde se aktuálně hraje ESL Pro League. Není to jejich povinností - Valve poskytuje záruky, že hra bude moci běžet na staré platformě i pokud v průběhu turnaje přijde update. 

Pro Dust2.us vydalo ESL následující vyjádření:

Obecně děláme dotazníky mezi hráči a týmy na našich turnajích, abychom zjistili jejich názory na spoustu témat. V tuto chvíli diskutujeme s týmy na ESL Pro League v play-off, abychom zjistili jejich preference pro případ, že teaser od Valve na zítra se ukáže jako pravdivý a CS2 vyjde, aby nahradilo CS:GO. Jakmile přijde konečné rozhodnutí, budeme vás informovat.

Je ale pravděpodobné, že se dočkáme přechodu? Je možné, že nikoliv. Spousta týmů se doposud soustředilo pouze na CS:GO a vyčkávalo na oficiální vyjádření Valve, které zjevně situaci neulehčuje vůbec nikomu. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama