Cyberpunk 2077 dostane překvapivě velkou aktualizaci
i Zdroj: CD Projekt Red
Gaming Cyberpunk 2077 Článek Cyberpunk 2077 dostane překvapivě velkou aktualizaci

Cyberpunk 2077 dostane překvapivě velkou aktualizaci

Josef Ventrča

Josef Ventrča

2. 12. 2023 13:20

Jízda metrem, rande s partnery i rozšířené závody. CD Projekt Red představil novinky, které se objeví v další bezplatné aktualizaci pro Cyberpunk 2077.

Reklama

V pátečním živém vysílání studio CD Projekt Red představilo překvapivě velkou aktualizaci 2.1 pro Cyberpunk 2077, která bezplatně rozšíří herní možnosti. Tvůrci zároveň prozradili, že chtějí přidat prvky, o kterých původně ani nezamýšleli. Update dorazí již příští týden, 5. prosince.

Tím je například možnost používat metro. „Dlouho jsme ho v plánu neměli. Postupem času jsme to však přehodnotili a rozhodli se, že je realizovatelné,“ uvedla ve videu producentka Monika Janowska. Nový systém nazvaný Night City Area Rapit Transit obsahuje pět linek metra s devatenácti stanicemi, které kromě klasické jízdy veřejnou dopravou lze využít i jako body rychlého cestování. Producentka dodala, že mechanismus může sloužit jako roleplayingový zážitek umožňující hráčům mimo jiné prohlídku památek města.

Dalšího rozšíření se dočkají i pouliční závody, spolu s kterými se do hry přidají nová vozidla – mezi ně patří například Porsche 911 Johnnyho Silverhanda a pět nových motocyklů. Plně v provozu bude i dálnice v Night City.

Zajímavou novinkou je i Radioport umožňující poslouchat rádio během průzkumu města pěšky nebo v metru. Dále se pak vylepší souboje s bossy, včetně Adama Smashera, se kterým byly dlouho problémy. Dojde i na romantické schůzky a setkávání s ostatními postavami.  Tvůrci taky provedou mnoho dalších menších změn, o kterých promluvili ve videu.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty slaví počet prodaných kopií
i Zdroj: CD Projekt Red

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty slaví počet prodaných kopií

Studio CD Projekt Red se pochlubilo počtem prodaných kopií nejnovějšího rozšíření do oblíbeného akčního RPG.

29. 11. 2023 15:30

Množství nových funkcí poměrně překvapilo fanoušky, jelikož vývojáři po vydání aktualizace 2.0 tvrdili, že se zatím další velké změny v Cyberpunku 2077 nechystají. Překvapení je to však rozhodně vítané a fanoušci neskrývají nadšení. Rovněž se jedná o pozitivní zprávu, že se studio stále snaží ze svého nejambicióznějšího projektu posledních let vytvořit přesně takovou hru, jakou si představovalo, a zároveň chce hráčům poskytnou co nejlepší zážitek.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama