Dobře mířený granát nejlepším killem roku 2018
Esport PUBG Článek Dobře mířený granát nejlepším killem roku 2018

Dobře mířený granát nejlepším killem roku 2018

Nicolas Heller

Nicolas Heller

20. 2. 2019 17:27

Vyhlášen ankety Grunex PUBG Community Awards, jejímž hlavním partnerem je ZOWIE by BenQ.

Reklama

Předposlední součástí ankety Grunex PUBG Community Awards, jejímž hlavním partnerem je ZOWIE by BenQ, je kategorie o „Nejlepší kill roku 2018.“ Dva dobře hozené granáty, jeden naprosto neuvěřitelný crossbow shot a vedle něj nezapomenutelný AWM shot. Všechny tyto situace se zrodily na domácích turnajích a soutěžily v komunitní anketě o co nejvyšší počet hlasů.

Všechny nominované klipy poukázaly na to, jak je PUBG rozmanitá hra, která přináší momenty euforie, štěstí, ale i zklamání. Máme radost, že právě my můžeme při příležitosti ankety Grunex PUBG Community Awards vyhlásit vítěze v kategorie „Nejlepší kill roku 2018,“ jímž se stává...

Dobře mířený granát nejlepším killem roku 2018

Majklovi gratulujeme ke skvěle hozenému granátu a jsme rádi, že nám o celé situaci trochu popovídal.

Ahoj, díky, že jsi přijal pozvání na krátký rozhovor. Na začátek už zaběhnutá otázka, jaký máš pocit z triumfu? Jsi rád, že jsi tam tenkrát ten granát poslal?  
Ahoj, triumf je to dost pěkný. Moc často se nevidí, že by někdo zabil 4 hráče jedním nadem a to v kompetitivní hře. Samozřejmě, že jsem rád za to že jsem ho hodil, kdo by taky nebyl, že? Také v tom zápase hrálo velkou roli štěstí, které je v této hře dost důležité.
Takto dobře mířený hod asi není záležitostí všedního dne, byl to pro tebe unikátní moment nebo už se ti něco podobného podařilo?
Bylo to tzv. moje poprvé (směje se), kdy se mi podařilo hodit takhle přesný kobe a odrovnat celý nepřátelský tým.
Jak pro vás celý turnaj vůbec skončil? Bylo z toho nakonec dobré umístění?
Ten turnaj pro nás dopadl hodně dobře a podařilo se nám vybojovat první místo. Odnesli jsme si tenkrát klávesnice, takže super.
Viděli tvoji solo akci tvoji spoluhráči živě nebo třeba poté ze záznamu? Padla slova uznání? Co myslíš, že řeknou až zjistí, že jsi s tím klipem vyhrál cenu za nejlepší kill roku? 
Měli lepší možnost než to vidět ze záznamu. Stáli pár metrů za mnou, zrovna jsem je volal ať mi jdou pomoc. Uznání od mých spoluhráčů? Haha. Naopak mi spíše řekli: „štěstí.“ Tomu se samozřejmě nebráním, celá hra je o štěstí.

 

Ceny pro vítěze

Ani vítěz této kategorie neodejde s prázdnou. Anketu podpořil vývojář hry, tudíž tu na [nick] stejně jako na ostatní vyhlášené, čekají exkluzivní produkty s motivy PUBG.

Dobře mířený granát nejlepším killem roku 2018
Dobře mířený granát nejlepším killem roku 2018
Dobře mířený granát nejlepším killem roku 2018

Zbývá nám vyhlásit poslední kategorie. Všechny předchozí vyhlášení najdete zde:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama