Dragon Age: Dreadwolf má vyjít ještě letos
i Zdroj: Bioware
Gaming Článek Dragon Age: Dreadwolf má vyjít ještě letos

Dragon Age: Dreadwolf má vyjít ještě letos

Monika Kočicová

Monika Kočicová

5. 3. 2024 16:30

Podle informací z důvěryhodných zdrojů má očekávané RPG Dragon Age: Dreadwolf spatřit světlo světa ještě v tomto roce. EA i BioWare jsou o vydání přesvědčení.

Reklama

Společnosti Electronic Arts a BioWare jsou údajné přesvědčené, že chystané RPG Dragon Age: Dreadwolf vyjde ještě v roce 2024. Novinář Jeff Grubb z Giant Bomb to sdělil v podcastu Game Mess Decides. „Pravděpodobně to bude v létě,“ řekl Grubb, ale nedokázal určit bližší termín.

EA nadále počítá se strategií ze světa Star Wars
i Zdroj: EA

EA nadále počítá se strategií ze světa Star Wars

Vývojáři ze studia Bit Reactor potvrdili, že se jich změny plánů a propouštění v Electronic Arts příliš nedotkly a nadále…

5. 3. 2024 16:30

Zkušený reportér však dodal, že ačkoliv podle informací od zdrojů si tím studia jsou jistá, tak to neznamená záruku vydání. „Může se to posunout, ale nyní interně plánují léto,“ uvedl.

Možné to je. Server VGC připomněl, že loni v říjnu generální manažer BioWare Gary McKay uvedl, že vývoj hry je v alfa stádiu a je hratelný od úvodních scén první míse až do samotného konce. Taky přiblížil, že vývojáři se v té době soustředili na tempo hry, vztahy mezi postavami a příběhovou soudržnost. Loni taky unikly první záběry odhalující hratelnost. Samotní tvůrci však nic většího neodhalili.

Bohužel i BioWare se dotklo nedávné propouštění v Electronic Arts, a ze společnosti muselo odejít padesát zaměstnanců. Údajně proto, aby vznikly pohotovější a soustředěnější týmy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama