e3-2016-prinasime-souhrn-velkeho-herniho-svatku
Gaming Článek E3 2016: Přinášíme souhrn velkého herního svátku

E3 2016: Přinášíme souhrn velkého herního svátku

Filip Němeček

Filip Němeček

29. 6. 2016 18:20

Nestíhali jste sledovat obří herní výstavu? Máme pro vás stručný souhrn.

Reklama

Vítejte u našeho souhrnu E3 2016. Každý odkaz (modré podbarvení) vede na samostatný článek, kde se dozvíte více. Příjemné čtení!

Letošní výstavu odstartovalo Electronic Arts se svou akcí EA Play. Battlefield 1 měl premiéru už dříve, tak došlo k velkému odhalení Titanfall 2. Druhé pokračování bude mít kampaň, více obsahu v multiplayeru (6 druhů titánu), DLC zdarma a také dedikované servery.

Battlefield 1 ukázal gameplay trailer a podívat se můžete také na hodinu a více záběrů z hraní na E3. EA Play přineslo nové informace o Mass Effect: Andromeda, na který si ale počkáme dlouho. EA dále vsází hodně na Star Wars, jeho studia pracují hned na několika hrách z toho univerza. FIFA 17 přinese příběhový režim a také bude v češtině.

Bethesda na své konferenci potvrdila nový díl Quake, od těch předchozích se bude lišit. Potvrzeno bylo pokračování akce Prey, které má ale s původní hrou pramálo společného. Dishonored 2 ukázalo první herní záběry. Fallout 4 dostane další DLC, mobilní Fallout Shelter vyjde pro PC a koncem října se dočkáme remasterované verze Skyrim.

Microsoft také představil celou řadu novinek. Ta hlavní se týká her obecně. Všechny původně exkluzivní tituly vyjdou ve stejný den pro Xbox One a Windows 10. Na PC si tak zahrajete Scalebound (od tvůrců Bayonetta), zajímavě vypadající ReCore, Forza Horizon 3 a celou řadu dalších her.

Došlo také na hardware. Xbox One S přinese o poznání hezčí design, bude menší a adaptér se schoval dovnitř. Kromě toho je v bílé. Na konci příštího roku má dorazit výkonný model „Scorpio“, připravený pro VR a 4K hraní.

Podívat se můžete na nová videa ke strategii Halo Wars 2, oznámena byla co-op zombie hra State of Decay 2. Pro Minecraft se toho chystá hromada, především propojení hráčů na všech platformách a další nový obsah.

Ubisoft se dost věnoval Ghost Recon: Wildlands. Hra má sérii přenést do otevřeného světa tropické Bolívie. První gameplay vypadá skvěle, nezbývá než doufat, že se Ubisoftu obří herní svět povede. The Division zase ukázalo nové trailery pro DLC.

Máte rádi meče? For Honor ukázalo příběhový trailer a také celkem dlouhé herní záběry. Přímo v průběhu konference Ubisoft vydal další pokračování Trials série, je ještě bláznivější. Watch Dogs 2 bylo odhaleno před E3, vydavatel nyní doplnil gameplay trailer a 11 minut záběrů.

Dočkali jsme se také nových her. Steep bude o lyžování a snowboardingu. Netradiční hra Grow Home se dočká pokračování. V Ubisoftu pracují také na dvou hrách pro virtuální realitu.

Call of Duty: Infinite Warfare ukázalo záběry z jedné mise ve vesmíru. Nechybí boj ve stíhačkách. Nové informace o kampani potvrzují, že hráči tentokrát dostanou více svobody při výběru misí a také při vesmírných střetech. Ukázány byly také nové záběry z remasteru Call of Duty: Modern Warfare.

Autoři Life is Strange a Remember Me ukázali trailer na Vampyr. Dostaneme roli upíra a jakýkoliv střet s jakoukoliv postavou má mít následky na průběh hry. Stratégové a fanoušci Warhammer 40000 se můžou podívat na záběry obří bitvy v chystaném Dawn of War 3.

Česká Bohemia Interactive představila přídavek Apex pro Arma 3. Přinese hromadu nového obsahu. Novými videi se také připomnělo Mount & Blade II: Bannerlord. Vyjde příští rok. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama