Electronic: „Na kapitána jsem moc emocionální,“ říká před zápasem proti FaZe
Esport CS 2 Článek Electronic: „Na kapitána jsem moc emocionální,“ říká před zápasem proti FaZe

Electronic: „Na kapitána jsem moc emocionální,“ říká před zápasem proti FaZe

Michael Douša

Michael Douša

23. 11. 2023 12:00

Denis "electronic" Šaripov jakožto kapitán NaVi příliš nezazářil. Sám to připisuje hned několika důvodům, nicméně nyní jsou jeho problémy vyřešeny - vedení týmu Cloud9 má na starosti Krili "Boombl4" Michailov.

Reklama

Cloud9 mají za sebou náročnou, ale o to víc odměňující výhru proti Natus Vincere na BLAST Premier Fall Finals. Tím se úspěšně posunuli do horního pavouka, kde se nyní utkají o přímý postup do semifinále s vítězi posledních 3 turnajů, FaZe. Posila v podobě Boombl4 se ukazuje jako skvělá investice - kapitánské povinnosti mu sedí, na rozdíl právě třeba od electronica.

„Funguje to stejně, jako dřív v NaVi. Já jsem sekundární stratég, takže se mu snažím pomoct ve hře s nějakými nápady. Jsem moc rád, že je s námi, mám z toho opravdu radost,” říká ruský rifler pro HLTV. „Myslím, že teď máme lepší týmovou atmosféru než před jeho příchodem. Asi nejsem tak dobrý kapitán, pravděpodobně ne, nevím. Problém je, že jsem hrozně moc emocionální, takže je pro mě těžké být kapitán. Když jsem viděl, že se na mapě děje něco špatně, mohl jsem i chytit rage, což prostě nebylo dost dobré.”

Jak se ale cítí na postupový zápas proti FaZe? „Už jsme se s nimi potkali na Thunderpicku, což bylo online, ale jsme na ně připravení. Nestresujeme se s tím, proti komu budeme hrát, na tomhle turnaji. Jsme tu jen od toho, abychom ukázali výsledky.“

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama