Velký srbský návrat: Nexa je zpátky v G2, jks si hledá nové angažmá
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek Velký srbský návrat: Nexa je zpátky v G2, jks si hledá nové angažmá

Velký srbský návrat: Nexa je zpátky v G2, jks si hledá nové angažmá

Michael Douša

Michael Douša

21. 11. 2023 22:10

Spekulace se ukázaly jako pravda - Justin "jks" Savage, který pomohl G2 vyhrát dva z nejprestižnějších turnajů v jediném roce - IEM Katowice a IEM Cologne - se loučí s aktivní sestavou G2. Na jeho místo přijde někdejší kapitán G2, Nemanja "nexa" Isaković.

Reklama

Kdo sleduje spekulace, pro toho není tahle zpráva překvapením. I přesto nad tímto rozhodnutím trochu zůstává rozum stát. Proč by G2 hodili pod vlak svého osvědčeného kolegu, když s ním letos ukázali opravdu silný potenciál? Tak či tak, nexa v G2 se stává realitou, ačkoliv mnoha fanouškům se to nelíbí. 

Zatím není zcela jasné, jakou roli bude nexa hrát. Dříve působil jako kapitán, tuto roli ale má v G2 pevně v rukou Rasmus “Hooxi” Nielsen, takže to vypadá, že by se mělo jednat o jednoduchou náhradu jednoho riflera za druhého. Zajímavější ovšem může být budoucnost právě vyřazeného jks. 

Někteří už jej spojují s možným přechodem do FaZe, kteří s největší pravděpodobností přijdou o Russela “Twistzz” Van Dulkena, může se také dočkat nabídky od Falcons. Dokud ale nepřijdou další oficiální informace, musíme se spolehnout na tvrzení G2, že zatím bude na lavičce, dokud pro něj nenajdou nový domov.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama