Na Epicu získáte zdarma Marvel's Guardians of the Galaxy
i Zdroj: Eidos-Montreal
Hry zdarma Marvel's Guardians of the Galaxy Článek Na Epicu získáte zdarma Marvel's Guardians of the Galaxy

Na Epicu získáte zdarma Marvel's Guardians of the Galaxy

Monika Kočicová

Monika Kočicová

4. 1. 2024 17:35

Epic Games Store uzavřel povánoční rozdávání her akčním trhákem z předloňského roku. Pro získání Marvel's Guardians of the Galaxy mají uživatelé týden času.

Reklama

Uživatelé Epic Games Store si mohou bezplatně do své knihovny přidat akční titul Marvel's Guardians of the Galaxy. Nabídka tentokrát potrvá klasicky týden, tedy do čtvrtka 11. ledna 17:00.

Přes Amazon Prime je možné zdarma získat Deathloop
i Zdroj: Bethesda

Přes Amazon Prime je možné zdarma získat Deathloop

Všichni předplatitelé služby Amazon Prime mohou získat výbornou střílečku Deathloop. Po přidání do knihovny na Epic Games…

2. 1. 2024 22:00

Strážce galaxie není nutné představovat, ale upozorníme, že herní dílo se inspirovalo v komiksové předloze, a tak fanoušci filmových snímků mohou být trochu zmatení z některých tvůrčích rozhodnutí. Jedná se ale o velmi kvalitní titul, který upoutá hráče dechberoucím příběhem, zábavnou hratelností i nádherně zpracovaným světem a postavami.

I proto Marvel's Guardians of the Galaxy získal vysoká hodnocení na všech frontách. Podle Metacriticu má od kritiků v průměru 80 bodů, a od hráčů 8,6 bodu. Rozhodně neváhejte, a využijte této štědré nabídky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama