Fantastická podívaná i poslech. Hráč v Baldur's Gate 3 vytvořil vlastní kapelu
i Zdroj: Larian Studios
Gaming Baldur's Gate 3 Článek Fantastická podívaná i poslech. Hráč v Baldur's Gate 3 vytvořil vlastní kapelu

Fantastická podívaná i poslech. Hráč v Baldur's Gate 3 vytvořil vlastní kapelu

Josef Ventrča

Josef Ventrča

29. 8. 2023 19:00

Odpočinkové chvilky si lze v rozsáhlém RPG od Larian Studios krátit i muzikou. Zejména, pokud si ji složíte sami.

Reklama

Vynalézavý fanoušek úspěšného titulu Baldur's Gate 3 posunul myšlenku hraní za barda na vyšší úroveň a založil ve virtuálním fantasy světě svou kapelu. Tento kreativní počin je dalším příkladem obrovského potenciálu hry od Larian Studios, který nabízí i možnost funkce využití herních tříd postav. To si vyzkoušel i uživatel Redditu s přezdívkou SonaKopa, který se na sociální síti pochlubil svou jedinečnou myšlenkou.

Moddeři v Baldur's Gate 3 nezahálí. Orkyně dostaly pořádné nádobíčko
i Zdroj: Larian Studios

Moddeři v Baldur's Gate 3 nezahálí. Orkyně dostaly pořádné nádobíčko

Modifikace zvětšuje slečnám poloorků část těla, na kterou mohou být patřičně hrdé.

8. 8. 2023 10:24

Uživatel se rozhodl z celé své skupiny společníků udělat rovněž bardy první úrovně, aby se mohl stát frontmanem vlastní skupiny. Lae'zel vybavil bubnem, Astariona houslemi, Shadowheart vyfasoval harfu a Tav dostal flétnu. A koncert mohl začít. Všichni dohromady zahráli písničku zvanou Bardův tanec, což je jeden ze tří songů, které je možné zahrát díky svým schopnostem.

Záběry rovněž ukázaly, jak chytře je hra vymyšlená. Jakmile zadal povel všem postavám, tak všechny se automaticky vzájemně sehrály, díky čemu vzniklo skutečně úctyhodné a harmonické představení. Zajímavostí je, že tento efekt přetrvává třeba i během filmečků, případně je možné si vybrat vlastní píseň pro souboj.

Server Game Rant taky napověděl, že pokud by uživatelé nechtěli z celé své skupiny udělat bardy, tak je možné alespoň jednoho z nich naučit znalost všech hudebních nástrojů, a s pomocí zvyšování dovedností a charismatu pak dokáže některé písně zahrát melodicky zcela sám.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama