G2: „m0NESYho neprodáme za žádnou cenu“
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek G2: „m0NESYho neprodáme za žádnou cenu“

G2: „m0NESYho neprodáme za žádnou cenu“

Michael Douša

Michael Douša

29. 10. 2023 21:15

Odchody z týmů světové špičky se množí, hlavní manažer G2 ale nese do diskuse trochu jistoty. M0NESY není na prodej, a to za žádnou cenu. Ruský sniper tak minimálně dokončí svůj kontrakt u G2, přestup do Falcons se tak podle všeho nekoná.

Reklama

Ilja “m0NESY” Osipov se ukázal jako opravdu solidní investice do Counter-Strikové sestavy G2. Za 600 tisíc dolarů ho odkoupili od juniorní NaVi sestavy a od té doby jim pomohl hned k několika vrcholovým titulům, a to včetně těch nejprestižnějších: IEM Katowice a IEM Cologne.

S miliony korun, které nyní tečou do esportové scény od Saudů, se oprávněně ostatní týmy bojí o svoje největší hvězdy. Spekulace již hovoří o možném přestupu Nikoly “NiKo” Kovače do Falcons, za nímž by měl následovat právě mladičký m0NESY, Petar “peca” Marković je ale neoblomný. 

Nabídky za Ilju vůbec nebereme v potaz. Nemáme v plánu ho prodávat, ať už nám nabídnou jakoukoliv cenu, protože to nepotřebujeme. To jsme řekli týmům, které se nás na něj už ptali.

Co se ale NiKa týče, peca už zněl o dost jinak. “NiKo je jeden z nejlepších hráčů, který se téhle hry kdy dotknul,” poznamenal. “Bylo by tak hodně těžké ho nahradit.” To ovšem nezní jako rezolutní odmítnutí, takže je možné, že má bosenský střelec už namířeno k Saudům. Podle zdrojů HLTV ale zatím nedošlo k žádné dohodě.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama