Heroic se loučí s domovinou, cadiaN na Cloud9 nestačil
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek Heroic se loučí s domovinou, cadiaN na Cloud9 nestačil

Heroic se loučí s domovinou, cadiaN na Cloud9 nestačil

Michael Douša

Michael Douša

24. 11. 2023 21:00

"Poslední tanec" sestavy Heroic je dotančen. Casper "cadiaN" Moller se neslavně loučí s organizací, která mu byla domovem více než čtyři roky a nasbíral s ní víc než 6 nejrůznějších trofejí. Bohužel se před semifinále nedokázali vyrovnat ruským Cloud9.

Reklama

Heroic se proti Cloud9 bohužel nezmohli ani na příliš silný odpor. Oproti skvělým výkonům proti Astralis se dnes jednoduše nedařilo, a to hlavně jmenovanému sniperovi cadiaNovi. Ten si za celý zápas o dvou mapách nasbíral pouhých 18 killů a rating 0,82 - druhý nejhorší na serveru, hned po ruském kapitánovi Kirillu “Boombl4” Michailovi. 

Boombl4, Perfecto - PGL Major Stockholm
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
Boombl4, Perfecto - PGL Major Stockholm

Na první mapě, Nuku, se Heroic dařilo poměrně solidně držet tempo a dotáhli se na 11-11, posléze ale prohráli téměř neprohratelnou situaci 5v2, Abaj “HObbit” Chasenov a Ilja “Perfecto” Zalutskij na druhé straně ale byli jednoduše silnější. Na druhé mapě pak dosáhli na pouhých 5 bodů, což k postupu na třetí mapu nestačilo ani náhodou. 

CadiaN tak odehrál svůj poslední zápas v dánských barvách, nyní se očekává jeho přestup do Liquid. Jediným dánským hráčem v Royal Areně tak zůstává Finn “karrigan” Andersen, který si s FaZe už zajistil postup do semifinále ve skupinové fázi. Naproti tomu v paralelním semifinále se vítězivší Cloud9 utkají s Vitality, kde na ně čekají neuvěřitelně rozjetí Mathieu “ZywOo” Herbaut a Lotan “Spinx” Giladi. Uvidíme, jestli budou tihle dva stačit na Cloud9 v novém hávu…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama