Heroic eliminovali Astralis. "Na téhle straně derby to neznám," vtipkuje dupreeh
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport Counter Strike 2 Článek Heroic eliminovali Astralis. "Na téhle straně derby to neznám," vtipkuje dupreeh

Heroic eliminovali Astralis. "Na téhle straně derby to neznám," vtipkuje dupreeh

Michael Douša

Michael Douša

23. 11. 2023 22:20

Ačkoliv jsou papírově Astralis mnohem lepším týmem, tentokrát z dánských derby vycházejí jako poražení. A to s poměrně ostudným skore 0-2 poté, co na první mapě nedokázali ve výhru převrátit vedení 8-0. Ba co víc, Heroic jim natřeli rovnou 13 kol v řadě.

Reklama

To je asi pocit, na který si Astralis už skoro musejí zvykat. Včera proti Complexity nedokázali převrátit vedení 12-2 ve vítězství, kdy si po pořádném nástupu amerického celku na server už prakticky neškrtli. Tehdy jim Complexity nadělili 14 kol v řadě, Heroic dnes 13. Co přijde příště? Ať už to bude cokoliv, určitě to nebude v play-off BLAST Premier Fall Finals na domácí půdě, před domácími fanoušky.

Dupreeh | Astralis - IEM Katowice 2019
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex
Dupreeh | Astralis - IEM Katowice 2019

V pozápasovém rozhovoru pro HLTV Peter “dupreeh” Rasmussen poznamenal, že hraní na téhle straně derby pro něj bylo poměrně zvláštní, vzhledem k tomu, že dříve Heroic porážel v barvách Astralis. „Jsem hlavně šťastný, že jsme z toho zápasu vyšli vítězně a ujistili všechny v týmu, že do toho půjdeme naplno," říká dánský veterán. Tomu se v dresu Heroic neuvěřitelně daří. V zápasech má rating, o kterém se mu ani v Astralis, ani ve Vitality ani nesnilo. Znamená to, že by z jeho vztahu k Heroic mohlo být něco víc?

„Ještě není nic vytesané do kamene. S Heroic is to užívám a chci hlavně ukázat, že pořád chci hrát, ukázat, že to pořád umím. Nechtěl bych přijít o Major tady v Kodani, ale ať už to bude s Heroic, nebo s jiným týmem, to teď opravdu nedokážu říct," tvrdí dupreeh. 

Heroic jako další v řadě již zítra čeká těžké sousto - noví a silní Cloud9. Ti s novým kapitánem Kirilem “Boombl4” Michailovem vypadají opravdu nebezpečně, Heroic ale budou mít na své straně domácí fanoušky. A kdo by nefandil domácí hvězdám jako je právě dupreeh nebo Casper “cadiaN” Moller, pro nějž je tenhle turnaj posledním v barvách Heroic? Tak uvidíme, jestli pro ně tlak domácího publika nebude spíše přítěží než bonusem. Do zápasu se pustí v 15:30 našeho času, nezapomeňte tak ladit BLAST, ať o nic nepřijdete!

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama