Hráči Gunrunners v prvním kole Sazka eLEAGUE nestačili na Sinners.
Esport CS:GO Článek Hráči Gunrunners v prvním kole Sazka eLEAGUE nestačili na Sinners.

Hráči Gunrunners v prvním kole Sazka eLEAGUE nestačili na Sinners.

Michael Douša

Michael Douša

22. 4. 2020 23:25

Skoro to vypadalo, jako by se Sinners ani nezapotili.

Reklama

Posledním zápasem prvního kola byl souboj mezi SINNERS a Gunrunners, kde bylo rozhodnuto, že se bude hrát na mapách, které jsme už v prvním kole viděli - Nuke a Overpass.

Sinners do zápasu vstupovali jako favorité a svou roli v prvních dvou kolech plnili velmi důkladně, ale Gunrunners začali velmi rychle Sinners dotahovat a dokonce je předčili na velmi pozitivní skore 5:2, čímž si efektivně naplnili bank. Ten jim ale dlouho nevydržel, tři prohraná kola je donutila šetřit a skore bylo vyrovnáno. Šetření se ale vyplatilo, Gunrunners se podařilo našetřit si na 3 AWP a díky stinxovu one-shot-two-kills se jim podařilo převzít velení. Polovina skončila stejně, jako proběhla - velmi těsně, a to se skore 8:7 pro Sinners.

Stejně tak Sinners otevřeli druhou mapu pistolkami a opět i druhé kolo padlo do jejich rukou. Gunrunners se opět vydali cestou risku a do třetího kola nakoupili pušky, ale chybějící granáty se jim vymstily a spadli s penězi zpět na nulu. I přesto paradoxně vyhráli další kolo, vítězná linie jim ale dlouho nevydržela. Hříšníci tak táhli za vítězstvím a i přestože byli po jedné prohře ekonomicky v nepohodlné situaci, sáhli si na match point se skore 15:9. Poslední kolo už ale nemohlo být pro Sinners jednodušší, do druhé mapy tak vkročili vítěznou nohou.

Poslední dnešní mapou byl pick Gunrunners, a to Overpass. I třetí dnešní pistole padly směrem k Sinners na CT straně a stejně tak následující čtyři kola. Kvůli vlastní chybě byli však Sinners zatlačeni po první prohře finančně do kouta, což vedlo k prohrám dalším. Po třech vítězných kolech ale přišla pro Gunrunners po jejich chybách studená sprcha a octli se téměř bez peněz, což posunulo Sinners až na dvojcifernou hranici a bodově už značně utíkali Gunrunners, jejich náskok tvořil už 7 bodů. Poslední kolo první poloviny však znamenalo poloviční nákup z obou stran, vítězně z něj však vyšli Sinners s 11 body proti 4 na straně Gunrunners.

Hned na začátku druhé poloviny přišel do srdcí fanoušků Gunrunners strach, protože se Sinners až příliš nebezpečně přiblížili vyhranými pistolemi k magické šestnáctibodové hranici. Šance Gunrunners na vítězství se však s každým dalším prohraným kolem krátily a poslední zápas prvního kola skončil 16:4 pro Sinners, a ti tak dnes odchází s čistým štítem.

Další zápasy prvního kola Sazka eLEAGUE:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama