Týmy RAMS a eSuba vstoupily do Sazka eLEAGUE remízou
Esport CS:GO Článek Týmy RAMS a eSuba vstoupily do Sazka eLEAGUE remízou

Týmy RAMS a eSuba vstoupily do Sazka eLEAGUE remízou

Michael Douša

Michael Douša

13. 4. 2020 09:09

Hrálo se na mapách Mirage a Nuke.

Reklama

Dnešní třetí zápas znamenal zápas mezi snad nejstarší českou esport organizací eSuba proti velkému otazníku československé scény se zahraničními posilami, týmu RAMS. Jako první na programu byla Mirage, kterou si vybral tým RAMS, a Nuke, po kterém toužila eSuba.

První kolo první poloviny vypadalo velmi prostě a Levi si musel připadat jako v tréninku - dal si totiž proti RAMS hned v prvním kole rychlý ace. Druhé kolo si eSuba odnesla bez jediné smrti, zato třetí kolo již znamenalo potíže, to si i přes neúplný nákup odnesli RAMS. Po tomto zaškobrtnutí však modré hvězdy nasadily opět svou formu a restartovaly ekonomiku RAMS. Následující kola byla ovšem dost jednostranná a eSuba si své planty držela u těla a často nedala “modrá krev” RAMS šanci ani položit bombu. Tímto stylem se dostali až na skore 10:2, RAMS se ovšem podařilo ukončit polovinu s výhrou dalších tří kol, takže skončili v nepohodlné, ale stále možné situace 10:5.

Pistol kolo druhé poloviny jim ale moc radosti nepřineslo, protože si ho rychlým B rushem uzmula eSuba a stejně úspěšní byli i v následujících kolech, a to tak, že se dostali až na match point bez toho, aby RAMS získali jedno jediné kolo. Teprve match point vyburcoval RAMS natolik, aby vyhráli další tři kola dali eSubě zabrat, nicméně nepodařilo se jim obrátit nešťastnou situaci a prohráli tak svou vybranou mapu 16:8.

První kola na Nuke však určitě neznamenala počátek nějaké dominance - první padlo modrým, druhé zase RAMS, pak se ale situace změnila - eSuba úplně restartovala ekonomiku RAMS a podařilo se jim nabrat náskok na 5:1. Díky intervenci dánského FliP1 s desert eaglem ale postup modrých pozastavili, ale ne nadlouho. Všechny jejich pokusy zabránit eSubě v postupu byly zastaveny a v čele odboje proti RAMS stál The eLive, který suverénně rozdával killy na všechny strany a sám zemřel během prvních 10 kol pouze jednou. To se však náhle změnilo, jakmile eSuba dostala svůj osmý bod, protože RAMS vybudovali značnou opozici a nenechali eSubu získat jakýkoliv další bod.

Druhá polovina tak začala pro eSubu v křehké výhodě 8:7 a tu se RAMS podařilo prolomit jak pistolemi, tak hned následujícími dvěma koly. Posléze následovalo střídání kol a mezi eSubou a RAMS, ale eSuba nebyla s to dokončit svou rozjetou sérii z první poloviny a mapa skončila přes všechna očekávání 16:13 pro RAMS, přestože to byl výběr eSuby, což muselo být velmi bolestivé pro modrou krev.

Další zápasy prvního kola Sazka eLEAGUE:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama