Team Brute si na úvod Sazka eLEAGUE připsali vítězství nad Enterprise
Esport CS:GO Článek Team Brute si na úvod Sazka eLEAGUE připsali vítězství nad Enterprise

Team Brute si na úvod Sazka eLEAGUE připsali vítězství nad Enterprise

Michael Douša

Michael Douša

13. 4. 2020 09:09

Hrálo se na mapách Dust II a Inferno.

Reklama

První turnajové kolo vykopl v neděli 12. 4. zápas mezi Team Brute a novou organizací posílený tým ENTERPRISE. ENTERPRISE se rozhodli vydat pickem mapy v matchmakingu nechvalně proslulé ruskými a jinými cheatery, Dust II, zato Team Brute vybrali Inferno.

V první polovině Dustu II se však bývalému Kopci srandy příliš nedařilo, jako teroristé během prvních 13 kol uzmuli jediné kolo výbuchem bomby, Team Brute s novým přírůstkem fredim tvořili na všech frontách velmi silnou zeď, která Tečkovi a jeho týmu činila velké potíže. Přestože ENTERPRISE úspěšně pokládali bomby, 1v1 duely téměř vždy padly do rukou Brute a Brute se tak ve většině případů podařil retake a první polovina dopadla 13:2 pro Team Brute. Jak trefně a pro ENTERPRISE značně štiplavě poznamenali komentátoři, první polovina byla prostou demolicí. Místo demoliční koule však týmu ENTERPRISE uštědřovali těžké rány mladí talenti týmu Brute, jmenovitě AJTT a Majky, jejichž počítadlo smrtí se přiblížilo desítce až po dvaceti kolech.

Druhá polovina začala šťastně pro Brute a ENTERPRISE měli namále a situace 14:2 byla samozřejmě nepříznivá, nenechali se však vyvést malými šancemi z míry a další tři kola padla právě jim. Jakmile se Brute povedlo dostat ekonomiku do formy, ENTERPRISE už neobstáli a první mapa padla týmu Brute se skóre 16:5.

Ani úvodní kola druhé mapy nebyla pro ENTERPRISE úspěšná, přestože se osobní duely dařily více, než na mapě minulé, rozhodně to pro bývalý Kopec srandy velká sranda nebyla, první čtyři kola prohráli kvůli malým taktickým chybám, jejichž důsledky však byly nedozírné – ať už to byl špatně načasovaný uZmanův smoke, nebo Zerova přílišná agrese. Páté kolo jim však vyšlo, ENTERPRISE tak přišli ke svému prvnímu bodu, další kola však dlouho padala pouze pro Team Brute. Ke konci první poloviny se ale dostali do vedení uZman a creZe a především díky jejich výborným výkonům se podařilo snížit náskok Brute na 9:6.

Druhá polovina však začala naopak dominantně pro Brute, kteří se výhrou čtyř kol posunuli na velmi nebezpečných 13 bodů a opět to bylo páté kolo, které si uzmuli ENTERPRISE a přinutili Brute nakoupit jen velmi spoře, čímž je připravili o následující tři kola. Brutální fullbuy ze strany Brute jim ale dodal všechno, co potřebovali, a uzavřeli i druhou mapu, a to se skore 16:10.

Další zápasy prvního kola Sazka eLEAGUE:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama