Kdo uzavře rok BLAST trofejí? FaZe, nebo Vitality?
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex
Esport CS 2 Článek Kdo uzavře rok BLAST trofejí? FaZe, nebo Vitality?

Kdo uzavře rok BLAST trofejí? FaZe, nebo Vitality?

Michael Douša

Michael Douša

17. 12. 2023 12:45

Na BLASTu už jde zaručeně do tuhého. Povede se FaZe zvrátit výsledek z předchozího turnaje, kde jim Vitality vyškubli trofej z rukou, nebo naopak Vitality potvrdí, že letos s nimi není radno si zahrávat, ať už v CS:GO, tak v CS2?

Reklama

V 15:00 našeho času odstratuje grandfinále BLAST Premier World Final, kde se utkají dvě neuvěřitelně silné evropské sestavy. FaZe vedené Finnem “karrigan” Andersenem a Vitality vedené Danem “apEX” Madesclairem. Oba týmy mají relativně novou soupisku - zatímco FaZe před tímto turnajem vyměnili Russela “Twistzz” Van Dulkena za slovenskou hvězdu Davida “frozen” Čerňanského, z Vitality odešel Emil “Magisk” Reif a jeho místo zastal William “mezii” Merriman. 

Oba týmy si na tomto turnaji vedly víc než výtečně. Zatímco Vitality neprohráli ani jednu mapu, FaZe jednu ztratili v zápase proti G2. Na druhou stranu, FaZe se zase ukázali ve skvělém světle hned proti třem různým oponentům - Heroic, MOUZ a zmiňovaným G2, zatímco Vitality si kromě zápasu proti Cloud9 dali repete proti NAVI.

Bookmakeři předvídají vítězství Vitality v tomto svižném Best of 3 zápase, otázkou však je, jak moc je tahle předpověď reálná. Vitality sice vypadali dominantně, FaZe na druhou stranu dokáží velmi dobře převracet obtížné a těsné zápasy ve svůj prospěch, takže francouzům určitě nedají nic zadarmo.

Co myslíte, povede se Mathieu “ZywOo” Herbautovi připsat další MVP trofej, nebo se dostane do záře reflektorů slovenský talent?

ANKETA: Kdo si připíše MVP trofej z BLAST World Final?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama