FaZe ustříleli G2, berou jízdenku rovnou do semifinále
i Zdroj: G2 na IEM Sydney 2023 || Copyright: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek FaZe ustříleli G2, berou jízdenku rovnou do semifinále

FaZe ustříleli G2, berou jízdenku rovnou do semifinále

Michael Douša

Michael Douša

14. 12. 2023 17:55

Jsou FaZe s Davidem "frozen" Čerňanským neporazitelní? Dneska proti G2 měli namále, i díky kapitánově esu se jim ale povedlo v přesčase dotáhnout Anubis k vítěznému konci.

Reklama

Od veterána, kterým Finn “karrigan” Andersen jednoznačně je, navíc v pozici kapitána, jen málokdo čeká hvězdné momenty, kdy jedním tahem vystřílí celý protější tým. Dneska se ale karriganovi na Anubisu dařilo, dokonce o mnoho víc, než bosenské hvězdě Nikolovi “NiKo” Kovačovi. Ten sice měl kvalitní začátek, ke konci zápasu už ale nejspíše přišly do hry nervy.

FaZe každopádně mají group stage splněnou na 110 %. Nejenže mají zajištěný postup do play-off, ale rovnou si v play-off ušetří jeden zápas navíc, protože zatímco ostatní se budou muset popasovat se čtvrtfinále, oni mají jasno. Na server opět nastoupí až v semifinále. 

Světové jedničky ale rozhodně ještě mají na čem pracovat. Na poslední mapě měli opravdu namále, když se G2 postavili na match point 12-9, ale to by opět nebyli FaZe, kdyby namále ani jednou v zápase neměli. V semifinále se budou muset utkat buďto s rozjetými Cloud9, nebo s MOUZ, přičemž minimálně varianta první není úplně samozřejmým vítězstvím. Do té doby ale mohou mít FaZe nohy nahoře a užívat si podívanou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama